Cum sa faci un turn de flori din ghivece de teracota

0
3006
ghivece de teracota

Cum sa faci un turn de flori din ghivece de teracota

Daca esti curios cum poti sa faci si tu un turn de flori din ghivece de teracota, urmareste ideile si sfaturile noastre din acest articol.


Infrumuseterea gradinii nu este deloc o treaba usoara. Cu toate acestea, nu este nici o activitate greu de pus in aplicare atunci cand esti pasionat de ceea ce faci. Atunci cand vorbim de flori, cred ca tuturor ne place frumusetea pe care ele o emana.

Turn de flori din ghivece de teracota

In articolul de astazi ti-am pregatit o serie de idei creative care sa te ajute sa realizezi un astfel de turn de flori. Tot ce trebuie sa faci este sa gasesti o modalitate simpla de a suspenda ghivecele. Daca nu poti sa le fixezi astfel incat ele sa fie pozitionate unele peste altele, atunci opteaza pentru alegerea unui suport din metal.

Un suport din metal sau din lemn poate fi scheletul perfect pentru proiectul tau. Vei putea sa fixezi ghivecele de flori pe acel suport, unele peste altele, astfel incat sa iti construiesti o mini-gradina verticala.


O gradina verticala te ajuta sa economisesti spatiul, dar arata si foarte bine.

Combinatii de flori colorate

Pentru ca aranjamentele de flori sa atraga toate privirile, gaseste cele mai frumoase combinatii de flori colorate.

Cele mai colorate si frumoase flori pentru gradina ta pot fi brumarelele. Petalele lor au culori diferite si frumoase, de la roz, violet, albe sau rosii. Ele infloresc doar daca sunt pozitionate la soare sau in locuri doar partial umbrite.


De asemenea, poti alege si sa plantezi margarete, craite frumoase sau petunii. Toate sunt flori superbe ale verii, flori ce iti vor face gospodaria mai frumoasa.

Fereste-le de adierile puternice ale vantului si te vei bucura de flori frumoase intreaga vara.

sursa foto: Pinterest