Cum sa folosim paletii din lemn in proiecte creative – Idei de mobilier

0
1817

Cum sa folosim paletii din lemn in proiecte creative – Idei de mobilier

Paletii din lemn reprezinta, in opinia noastra, cel mai ieftin mod de a realiza mobilier pentru gradina. Dar nu numai. Am spus asta, deoarece si terasa poate fi amenajata cu astfel de corpuri de mobilier. Urmarim asadar cum sa folosim paletii din lemn in proiecte creative.


Cum sa folosim paletii – Proiecte creative pentru gradina

Cum sa folosim paletii intr-un mod cat mai practic si mai creativ? Simplu. Transformandu-i in piese de mobilier pentru gradina. Piese precum canapele, mese cu scaune, sezlonguri sau fotolii confortabile. Este adevarat ca nu sunt printre cele mai reusite corpuri pentru exterior. Si de ce sa ne straduim atata, cand in magazinele de profil sunt o multime de modele de o calitate superioara si mult mai frumoase?! Ei bine, deoarece mobilierul confectionat din paleti este ieftin si practic in acelasi timp. Cat despre modele, imaginatia nu are limite. Cu sertare, fara sertare, cu locasuri pentru sticlele cu bauturi racoritoare, mobilierul confectionat din paleti este ideal pentru gradinile si terasele spatioase.

cum sa folosim paletii cum sa folosim paletii

Refolosim creativ paletii din lemn – Idei de mobilier pentru gradina

Mentionam canapelele ca idei de mobilier pentru gradina. Ei bine, aceste piese sunt la fel de confortabile precum unele confectionate dintr-un lemn de calitate. Dar trebuie sa stiti ca nu sunt singurele piese care pot fi realizate dintr-un astfel de material. Scaunele tip bar sau taburet, impreuna cu masutele sunt doar cateva dintre ele. Nu am facut o analiza, insa costul aferent confectionarii unor astfel de corpuri este minim. Prin urmare ideea de a-i transforma in lucruri utile pentru gospodarie pare a fi una buna. Iata!

cum sa folosim paletii cum sa folosim paletii

Accesorii colorate pentru mobilierul realizat din paleti

Pentru a da culoare pieselor de mobilier, sugestia noastra ar fi sa se foloseasca huse confectionate din materiale in nuante vesele si cat mai inflorate. Se vor asorta de minune cu celelalte decoruri in gradina. Nu ne credeti? Iata!


cum sa folosim paletii cum sa folosim paletii cum sa folosim paletii cum sa folosim paletii cum sa folosim paletii

sursa foto: Pinterest