Cum scoatem in evidenta baia cu un iluminat potrivit – 21 idei de amenajari interioare

Cum scoatem in evidenta baia cu un iluminat potrivit – 21 idei de amenajari interioare

Amenajari interioare spectaculoase cu spoturi luminoase pentru baie, idei care speram noi va vor cuceri.


Baia este o alta incapere importanta din cadrul unei locuinte la fel ca si livingul, bucataria sau dormitorul, iar confortul nostru depinde de felul cum o amenajam. O oglinda, un dulap, vasul pentru wc, chiuveta, o cada sau o cabina de dus fiind singurele elemente care compun tot designul.

Insa micile detalii care fac uneori diferenta, nu stau de fiecare data in modelul de gresie sau de faianta, ci si in felul cum alegem si pozitionam corpurile de iluminat. O lumina indirecta si difuza data de spoturile luminoase va avea intotdeauna un impact vizual mai spectaculos, decat cea imprastiata de clasicele aplice de pe tavan.

Prin urmare ne-am gandit sa va oferim idei de amenajari interioare, astfel incat si baia sa fie la fel de frumos amenajata precum celelalte incaperi ale casei.


amenajari-interioare-7

amenajari-interioare-8

amenajari-interioare-9

amenajari-interioare-10

amenajari-interioare-11

amenajari-interioare-12

amenajari-interioare-13

Toate aceste amenajari interioare care presupun achizitionarea unor materiale de calitate si dupa ultimul trend, nu inseamna altceva decat niste cheltuieli in plus pentru orice buzunar, insa ceea ce vrem noi sa scoatem in evidenta cu aceste idei, este felul cum sunt puse in valoare de un banal spot luminos pozitionat fix acolo unde trebuie.

amenajari-interioare-14

amenajari-interioare-15

amenajari-interioare-16

amenajari-interioare-17

amenajari-interioare-18

Spre exemplu o baie amenajata in culori inchise care are portiuni mari cu lumina difuza, va fi mult mai spectaculoasa din punct de vedere vizual, decat una amenajata doar in nuante de alb, iar daca ar fi sa alegem un cuvant pentru toate acestea este simplitatea, pentru ca se stie, cu cat mai simplu cu atat mai frumos.

amenajari-interioare-19

Prin urmare lasam ideile din articolul de astazi sa fie sursa de inspiratie pentru toti cei care vor dori sa-si amenajeze baia dupa propria viziune si dupa propria dorinta.


amenajari-interioare-20

amenajari-interioare-21

amenajari-interioare-2

amenajari-interioare-3

amenajari-interioare-4

amenajari-interioare-5

amenajari-interioare-1

via

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI