Cum sa pastram organizate uneltele pentru gradinarit – 16 idei practice

Cum sa pastram organizate uneltele pentru gradinarit – 16 idei practice

Un lucru este cert. Nu ne putem desfasura in nici un fel activitatea fara uneltele pentru gradinarit. Le folosim zilnic, prin urmare ar trebui sa le pastram intr-o oarecare ordine, pentru ca desavarsita ar fi prea mult spus. Chiar si asa avem nevoie de niste idei de a le organiza intr-un mod cat mai eficient. Ei bine, subiectul de astazi tocmai la acest lucru se refera. La idei de a salva cat mai mult spatiu in magazia cu scule si de a le pastra in ordine.


Cum sa pastram in ordine uneltele pentru gradinarit – Idei practice

Daca ar fi sa ne intrebam de ce tocmai o astfel de tema, raspunsul este la fel de simplu. Pentru ca toate uneltele cu care lucram in gradina ocupa o multime de loc. Dar si pentru faptul ca nu prea stim cum sa gestionam un astfel de spatiu, in asa fel incat sa le avem in permanenta la indemana. Pentru asta avem nevoie de niste idei bune. Ca cele de mai jos, de exemplu.

uneltele pentru gradinarit

uneltele pentru gradinarit

De ce trebuie sa avem o magazie cu unelte bine organizata?

Cu totii folosim unelte in gradina, unelte fara de care nu ne-am putea gospodari eficient. Dar de ce trebuie sa avem o magazie bine organizata? Pentru a sti in permanenta locul in care le-am pus si pentru a ne usura munca in gradina.

uneltele pentru gradinarit uneltele pentru gradinarit uneltele pentru gradinarit uneltele pentru gradinarit

Paletii din lemn – Un mod eficient de a pastra in ordine uneltele pentru gradinarit

Am urmarit impreuna o multime de moduri de a refolosi paletii din lemn. In opinia noastra paletii din lemn reprezinta cel mai ieftin mod de a confectiona piese de mobilier pentru gradina, mobilier gen canapele de exemplu. Sau am vazut idei de a-i refolosi ca suporturi pentru flori. Ne mai lipsea doar felul de a-i refolosi ca suporturi pentru uneltele si sculele pentru gradinarit. Iata!


sursa foto: Pinterest

 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI