Cum sa realizezi piese de mobilier din lazi de lemn

Cum sa realizezi piese de mobilier din lazi de lemn

Aceste piese de mobiler sunt realizate din lazi de lemn si ofera decorului o nota vintage.


De exemplu, in prima poza din urmatorul articol a fost realizat un birou din patru lazi de lemn, iar din alte patru lazi au fost realizate dulapuri pentru a depozita cartile, caietele sau dosarele. Cea mai buna parte este ca puteti depozita cartile in toate cele opt lazi.

Daca aveti mai multi copii care sunt la scoala, asta este o solutie foarte bune pentru voi, dar si pentru ei. Nu trebuie sa cheltuiti multi bani pe mobila scumpa, deoarece cei mici varsa, de cele mai multe ori, vopsea sau alta cerneala pe mobila.

Chiar daca nu aveti copii, aceasta mobila realizata din lazi este o solutie la-ndemana pentru toti, ea aratand foarte bine. Daca totusi nu va place culoarea naturala a lemnului, puteti sa o vopsiti in orice culoare doriti. Daca veti prefera culoarea maronie pe care lada o ofera, va sfatuim sa folositi un lac pentru a proteja materialul pe o perioada indelungata de timp.


Vedem si noi mai multe idei in urmatorul articol si asteptam sa ne spuneti care idee din cele de mai jos este preferata voastra si pe care o veti pune in aplicare.

piese de mobilier (1)

piese de mobilier (2)

piese de mobilier (3)

piese de mobilier (4)

piese de mobilier (5)

piese de mobilier (6)

piese de mobilier (7)

piese de mobilier (8)

piese de mobilier (9)

piese de mobilier (10)

piese de mobilier (11)

via

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI