Cum sa transformam creativ vechiul mobilier – Proiecte DIY

Cum sa transformam creativ vechiul mobilier – Proiecte DIY

Prafuit, cu vopseaua sarita, uitat de vreme in vreun colt de magazie, vechiul mobilier poate fi transformat cu usurinta. Nu in alte piese de mobilier, ci schimbandu-i pur si simplu infatisarea. Aflam asadar din aceste proiecte de toamna cum sa transformam vechile dulapuri si comode.


Cum sa transformam vechile piese de mobiilier – Proiecte creative de tip DIY

Ati citit de multe ori prescurtarea DIY. Adica Do It Yourself. Expresie care nu inseamna altceva decat „Fa-ti de unul singur”. Ei bine si proiectele de astazi tot la asta se refera. De fapt marea majoritate a proiectelor prezentate de noi fac referire la felul cum putem transforma obiectele intr-un mod creativ.

Revenind la subiectul de astazi, propunem sa urmarim prin intermediul imaginilor de astazi cum putem transforma cu imaginatie vechiul mobilier care nu mai foloseste la nimic. Si luam ca exemplu dulapurile si comodele cu sertare.

cum sa transformam cum sa transformam

Transformam comodele vechi intr-un mobilier atractiv ca design

Uneori pentru a scoate din monotonie o incapere avem nevoie de un obiect deosebit. Un obiect care sa atraga atentia prin forma si culoare. Un obiect care sa schimbe decorul intr-o clipa. Un obiect care sa atraga priviri admirative. Ca de exemplu comodele cu sertare. Dar nu orice fel de comode. Ci unele pictate manual cu motive florale, cu dungi sau cu patrate. Altfel spus, artistice. Dar pentru ca nu toti avem talent la pictat, putem folosi cu succes stikere colorate procurate din magazinele cu articole de bricolaj.


cum sa transformam

Daca ar fi sa ne intrebati acum care din aceste proiecte de tip Do It Yourself ne-a placut cel mai mult, va vom spune ca toate. Sunt de efect si usor de pus in aplicare. Mai ales ca avem la dispozitie o multime de stikere si spray-uri colorate pe care le putem folosi cu imaginatie. Priviti!

cum sa transformam cum sa transformam cum sa transformam cum sa transformam cum sa transformam

sursa foto

 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI