Cum sa transformam tamburii in mobilier pentru casa si gradina

Cum sa transformam tamburii in mobilier pentru casa si gradina

Cum sa transformam tamburii in mobilier pentru casa si gradina, vedem prin intermediul acestor proiecte de tip Do It Yourself. Vorbim asadar despre o categorie aparte de mobilier realizat cu multa imaginatie si indemanare.


Cum sa transformam tamburii – Proiecte creative pentru casa si gradina

Ca si paletii, tamburii din lemn sunt la fel de potriviti pentru a fi transformati in corpuri de mobilier pentru gradina. Dar nu numai. Spunem nu numai, deoarece sunt ideali pentru a confectiona din ei si piese de mobilier pentru interior. De aceea va prezentam mai jos cele mai frumoase idei de a-i transforma in lucruri utile pentru gospodarie.

cum sa transformam tamburii

Tamburi din lemn sau cum sa-i transformam in proiecte creative

Cunoasteti faptul ca tamburii din lemn sunt masivi. Insa asta nu ii face mai putin practici. Iar cand vine vorba despre realizarea unor piese rustice, de exemplu, cu siguranta putem spune ca sunt ideali. Au in componenta lor o multime de material lemnos, ceea ce inseamna pentru noi proiecte accesibile. Proiecte care dau casei si gradinii un aer cat mai rustic.

cum sa transformam tamburii cum sa transformam tamburii cum sa transformam tamburii

Cum transformam tamburii din lemn in mese decorative

Cele mai cunoscute piese de mbilier confectionate din tamburi sunt mesele decorative. Si aproape ca nu trebuie sa depunem un efort deosebit pentru a le realiza.


cum sa transformam tamburii cum sa transformam tamburii cum sa transformam tamburii

Tambur din lemn transformat intr-un minibar – Un proiect de tip Do It Yourself

Minibarul este o alta categorie de mobilier care poate fi realizata dintr-un tambur. Este o piesa rustica in care poate fi pastrata colectia preferata de vinuri, de exemplu.

Cum sa infrumusetam interiorul cu mobilier din tamburi – Idei de amenajari rustice

Chiar daca suna ciudat, putem infrumuseta interiorul cu piese de mobilier confectionate din tamburi. Ele transforma spatiul si il fac mai confortabil, fie ca vorbim de un interior rustic sau de unul modern.

sursa foto: Pinterest


 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI