Rafturi din lemn care armonizeaza decorul interior – Idei de amenajari

Rafturi din lemn care armonizeaza decorul interior – Idei de amenajari

Uneori, pentru a evidentia un decor anost si lipsit de estetic, avem nevoie de o serie de amenajari simple. Iar printre ele se numara si amenajarile cu rafturi din lemn. Urmarim asadar, prin intermediul acestor imagini, cum putem armoniza interiorul in asa fel incat sa beneficiem de un ambient cald si primitor.


Cum evidentiem interiorul cu rafturi din lemn – Idei de amenajari

Daca simpla expresie rafturi din lemn ne duce cu gandul la niste accesorii banale, trebuie sa stiti ca sunt cat se poate de elegante si de interesante, tocmai datorita formei lor. Asadar concluzia nu este decat una singura. Rafturile nu sunt niste simple bucati din lemn. Ajutati de imaginatie si indemanare, le putem transforma in obiecte decorative spectaculoase. Ne-o dovedesc chiar imaginile de astazi.

Idei de jocuri geometrice care pun in valoare rafturile din lemn.

Spatiu disponibil inseamna amenajari sofisticate si elegante

Este normal ca atunci cand dispunem de suficient spatiu sa il amenajam dupa cum ne place. Mobilierul functional dupa ultimele tendinte si accesoriile moderne fac parte dintr-un tot unitar. Dar pentru a avea parte de un ambient placut si confortabil toate acestea nu sunt de ajuns. Avem nevoie si de diversitate. Iar diversitatea o putem crea cu ajutorul rafturilor din lemn. Acesta este motivul pentru care am ales rafturile din lemn ca idei de amenajari sofisticate si elegante.


Spatii pe care le putem amenaja cu rafturi din lemn

Nu exista incapere pe care sa nu o putem evidentia cu ajutorul rafturilor din lemn. Toate camerele locuintei pot fi evidentiate cu asemenea de piese de decor. Priviti!

Detalii de culoare – Idei de amenajari

Culoarea este un alt aspect important. Din punctul nostru de vedere nuanta naturala a lemnului este cea care iese cel mai bine in evidenta.

rafturi din lemn rafturi din lemn rafturi din lemn rafturi din lemn rafturi din lemn rafturi din lemn

sursa foto: Pinterest


 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI