Cum transformam un balcon intr-o mica oaza de relaxare

Cum transformam un balcon intr-o mica oaza de relaxare – Idei de amenajari

Este timpul sa ne ocupam de o zona din casa, nu mai speciala pentru ca este prea mult spus, dar pe care de cele mai multe ori o lasam neamenajata pentru simplul motiv ca nu ne petrecem foarte mult timp intr-un astfel de spatiu. Daca nu ati ghicit subiectul de astazi, vi-l spunem noi. Este vorba despre balcon. Tocmai de aceea am ales pentru voi cele mai practice idei de amenajari interioare.


Balconul ca spatiu de relaxare

De cele mai multe ori balconul este considerat un spatiu numai bun de depozitat lucrurile inutile din casa. Gresit spunem noi, deoarece balconul este un spatiu care poate fi transformat cu usurinta intr-o mica oaza de relaxare.

balcon balcon balcon

Cum amenajam un balcon, indiferent de dimensiunea lui

Indiferent de dimensiunea lui, balconul este o incapere care permite amenajarea cu tot felul de piese de mobilier, incepand de la clasicul set de scaune rabatabile si pana la micile canapele confortabile, contribuind din plin la economisirea spatiului.

balcon

Idei de mobilier functional pentru balcon

Este lesne de inteles de ce intr-un balcon avem nevoie de un mobilier functional. In primul rand pentru a economisi spatiu iar in al doilea rand pentru a depozita lucrurile inutile din casa. Spre exemplu, in interiorul canapelelor prevazute din constructie cu ladite, putem pastra lucrurile din extrasezon, gen incaltaminte de iarna si asa mai departe.


Idei de a amenaja balconul cu ghivece cu flori

Oricat de mic sau de mare este un balcon, acesta poate fi infrumusetat doar cu cateva ghivece cu flori multicolore. Dintre acestea enumeram petuniile, muscatele sau alte plante curgatoare. Iata!

Prin urmare daca ati luat hotararea de a reamenaja balconul, parcurgeti aceste imagini si inspirati-va din ele pentru a va crea un ambient cat mai placut intr-un astfel de spatiu. Iar daca locuiesti la casa si nu stii cum sa-ti amenajezi terasa te poti inspira de aici.

sursa foto


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI