Decorarea unui living room în nuanțe pământii – Idei memorabile de design

Decorarea unui living room în nuanțe pământii – Idei memorabile de design

Alegerea nuanțelor pământii pentru decorarea unui living room este o opțiune inspirată, deoarece aceste culori creează o atmosferă caldă, primitoare și relaxantă.


Cu paleta lor bogată de culori care variază de la nuanțe de maro, ocru și verde-oliv, nuanțele pământii pot adăuga o notă naturală și armonioasă în spațiul de zi.

Alege nuanțe pământii principale

Începe prin selectarea nuanțelor pământii principale care vor domina design-ul camerei. Aceste culori pot fi folosite pentru pereți, mobilier sau pardoseală. De exemplu, un perete într-o nuanță caldă de maro poate crea un punct focal atrăgător.

Adaugă accente în nuanțe pământii

Pentru a păstra echilibrul și pentru a evita ca spațiul să pară plictisitor, adaugă accente în nuanțe pământii mai deschise sau mai închise.


Acest lucru poate fi realizat prin intermediul pernelor, draperiilor, tapițeriei sau obiectelor decorative, cum ar fi vazele sau tablourile.

Mobilier în lemn natural

Mobilierul din lemn natural se potrivește perfect cu tema nuanțelor pământii.

Alege piese de mobilier din lemn cu o finisare caldă și texturată pentru a completa aspectul natural și rustic.


Texturi diverse

Adaugă texturi diverse pentru a aduce profunzime și interes în design.

Covoarele groase și pufoase, pernele cu modele sau cu franjuri, precum și perdelele din materiale naturale, cum ar fi inul sau bumbacul, pot îmbogăți aspectul camerei.

Accesorii cu elemente naturale

Pentru a completa design-ul, integrează accesorii cu elemente naturale.


Plantele de interior, lumânările în suporturi din lemn, coșurile din rafie și oglinzi cu rame din lemn sau răchită adaugă un farmec aparte spațiului.

Iluminare de ambianță

Iluminarea este esențială pentru a crea o atmosferă primitoare. Alege lustre sau lămpi cu abajururi din materiale naturale pentru a accentua paleta de culori pământii.

Arta în nuanțe pământii

Tablourile sau impresiile artistice în culori pământii pot deveni elemente-cheie ale decorului. Alege mixi opere de artă care să se potrivească culorilor predominante din cameră.

Mobilier multifuncțional

Dacă spațiul living room-ului este limitat, optează pentru mobilier extensibil pentru a economisi spațiu și pentru a te asigura că fiecare piesă de mobilier are un scop bine definit.

Decorarea unui living room în nuanțe pământii creează un mediu armonios și relaxant, aducând o parte din frumusețea naturii în interiorul casei.

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI