Decoratiuni ideale pentru a te bucura de un Halloween spooky

0
337

Decoratiuni ideale pentru a te bucura de un Halloween spooky

Poti sa te bucuri de o mica petrecere Halloween spooky daca alegi cateva decoratiuni de efect, dar absolut fantastice. Ti-am pregatit aici o serie de idei.


Aceasta sarbatoare este una celtica, insa in zilele de astazi este preluata aproape in toata lumea. De ce sa nu ne bucuram de o celebrare cu ornamente frumoase, decoratiuni si distractie? Ei bine, decoratiunile de aici iti vin in ajutor pentru a decora si tu casa de
Halloween.

Decoratiunile de la intrarea in casa

Halloween este o sarbatoare care este reprezentata de copiii ce colinda din casa in casa, intreband „Trick or Treat?”. Am pregatit pentru tine cateva idei in articolul de aici pentru a iti amenaja intrarea in casa cu multe decoratiuni si ornamente.

Jocuri, mancaruri si activitati

Exista o multime de jocuri ce sunt asociate cu aceasta petrecere de Halloween. Unul dintre jocuri consta in luarea cu dintii merelor care plutesc intr-un lighean cu apa.


Mai mult decat atat, un joc bazat pe superstitii implica spusul povestilor cu fantome sau vizionarea de filme de groaza. In preajma acestei sarbatori, televiziunile difuzeaza filme de groaza pentru a profitat de atmosfera acestei zile.

In ceea ce priveste mancarea, de Halloween se mananca mere caramelizate, porumb caramelizat, bomboane in forma de dovleci, lilieci, viermi, paienjeni, cranii, dar si dovleac, placinta de dovleac, porum dulce prajit, dar si multe alte mancaruri.

Despre Halloween

In lume se fac petreceri de Halloween, petreceri cu traditii si o multime de costume infricosatoare. Traditia spune ca in noaptea de 31 octombrie spre 1 noiembrie spiritele, atat cele bune, cat si cele rele, traverseaza granita din lumea noastra stii si cea de dincolo. Cu toate acestea, semnificatia acestei sarbatori nu este deloc una satanica, ci doar o sarbatoare a spiritelor care circula liber in lume.


Idei de a decora curtea pentru o petrecere de Halloween fantastica

6 Trucuri pentru o petrecere de Halloween reusita

Trucuri pentru o petrecere de Halloween reusita

sursa foto: Pinterest