Peste 20 de idei moderne – Cum alegem scara de interior?

Peste 20 de idei moderne – Cum alegem scara de interior?

Scara de interior nu este doar o legatura intre doua etaje, este un punct focal pe care trebuie sa ne centram atentia atunci cand ii alegem design-ul. Cand ne gandim la o atentie sporita, ce lucruri ar trebui sa avem in vedere?


  • Materialul din care este realizata scara
  • Pozitionarea scarii
  • Spatiul de sub scari (daca il putem mari, cu atat mai bine, il putem refolosi pentru depozitare)
  • Design-ul si modelul propriu-zis

Dupa ce ne-am indragostit de un model pe care noi am pus ochii, nu trebuie sa ne aruncam si sa nu mai tinem cont de alte aspecte. Chiar daca noua ne place un anumit model, poate acel design si acea forma de scara nu se potriveste interiorului pe care noi il detinem.

scara-de-interior-5

Materialul din care scara este realizata

Daca alegem lemnul, trebuie sa avem grija ca acest material sa se potriveasca cu design-ul mobilei noastre, cu forma casei cat si cu nuantele alese pentru restul incaperii (vorbim aici atat despre podea, cat si despre pereti).

Cand alegem materialul, bineinteles ca nu ne gandim doar la aspectul frumos pe care il are acesta. Daca avem copii si nu numai, trebuie sa tinem cont de cat de mult aluneca aceste scari, cat de mult s-ar strica in timp scara si alte detalii mici, dar importante.


scara-de-interior-14

Cu sau fara balustrada?

O intrebare destul de importanta de care trebuie sa tinem cont. Daca ai copii, trebuie sa ai grija sa nu exista niciun pericol pentru ei. De asemenea, musafirii care iti vor vizita casa trebuie sa fie in siguranta si ei, mai ales daca vorbim despre persoane in varsta.

scara-de-interior-13

scara-de-interior-15

Spatiul de sub scari

Spatiul de sub scari poate fi folosit punand mobila acolo, sau putem alege o scara careia sa ii cream design-ul special pentru ca in acel loc sa depozitam. Putem tine acolo hainele de iarna, incaltamintea sau alte lucruri de care vom avea nevoie. Toate aceste aspecte sunt importante atunci cand alegem o scara pentru decoratiuni interioare, asa ca trebuie sa tinem cont de ele, dar sa nu uitam sa ne si bucuram de redecorarea propriu-zisa si de alegerea unui design nou pentru incaperea din casa noastra.

scara-de-interior-2

scara-de-interior-3

scara-de-interior-4

scara-de-interior-6

scara-de-interior-7

scara-de-interior-8

scara-de-interior-9

scara-de-interior-10

scara-de-interior-11

scara-de-interior-12

scara-de-interior-16

scara-de-interior-17

scara-de-interior-18

scara-de-interior-19

scara-de-interior-20

scara-de-interior-21

scara-de-interior-22

scara-de-interior-23

scara-de-interior-24

scara-de-interior-25

scara-de-interior-26

via


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI