Decoratiuni simple si de efect realizate din felii din lemn

0
2039

Decoratiuni simple si de efect realizate din felii din lemn

Decoratiunile sunt cea mai buna practica pentru a ne pune imaginatia la incercare. Astazi, ne-am gandit sa revenim cu un articol despre decoratiuni realizate din lemn, pe care speram sa le puneti si voi in practica. Partea cea mai buna a acestor decoratiuni este ca sunt simplu de realizat si au un mare impact vizual, in orice incapere.


Sezonul mult asteptat

Ne regasim din nou in plin sezon de toamna, inconjurati de condimente specifice, de miros de dovleac si de culori frumoase. Ne bucuram din plin de tot aerul curat si usor rece pe care il respiram, de o abundenta de culoare a frunzelor si de mirosul de mere si de scortisoara. In perioada aceasta creativitatea este in alerta, iar noi putem sa o punem la incercare cu noi idei si proiecte frumoase pe care sa le punem in practica.

De obicei, toamna este asociata cu un usor miros de lemn, si de aceea ne-am gandit ca aceste decoratiuni, realizate din felii din lemn, se incadreaza cu anotimpul acesta. Lemnul ne da o stare de confort, de simplitate si de modernitate in acelasi timp, dar si de un confort al acestui material care poate tine mai mult timp.

felii-din-lemn-1

felii-din-lemn-2

felii-din-lemn-3

felii-din-lemn-4

Taiem feliile din lemn

Aceste decoratiuni sunt usor de realizat, nu trebuie decat sa taiem feliile din lemn si sa le lipim cu adeziv. De obicei, acel adeziv care se lipeste imediat este si acela care este si cel mai bun.


felii-din-lemn-5

Suport pentru pahare

Realizati un suport pentru pahare din lemn si dati un plus de originalitate decoratiunilor mesei. Nu-i asa ca arata si bine?

felii-din-lemn-6

felii-din-lemn-7

felii-din-lemn-8

felii-din-lemn-9

O masa rezistenta

Puteti realiza o masa rezistenta din lemn care sa fie perfecta pentru orice incapere. Pozitionati o vaza cu flori pe ea, iar ulterior va puteti pune ceasca de ceai sau de cafea.

felii-din-lemn-10

felii-din-lemn-11

felii-din-lemn-12

felii-din-lemn-13

felii-din-lemn-14

felii-din-lemn-15

felii-din-lemn-16

felii-din-lemn-18

felii-din-lemn-19

felii-din-lemn-20

felii-din-lemn-21

via