Decoratiuni superbe pentru un Craciun de poveste in casa ta

0
2514
Craciun de poveste

Decoratiuni superbe pentru un Craciun de poveste in casa ta

Descopera aceste decoratiuni superbe pentru un Craciun de poveste. Casa ta are nevoie de un spirit de sarbatoare cu care sa fie impodobita. Alege decoratiuni superbe de pe hol pana in sufragerie pentru a impodobi casa cu aroma de Craciun.


Sarbatorile de iarna sunt un prilej minunat de a face casa sa fie mai frumoasa, mai primitoare si mai stralucitoare. Atat tu, cat si cei dragi puteti sa va bucurati de un camin impodobit frumos. Aceste zile de sarbatoare aduc cu ele o magie absolut superba, o magie care ne face sa ne simtim mai buni.

Decoreaza scarile din casa ta pentru un Craciun de poveste

Daca locuiesti la casa, scarile pot fi decorate folosind instalatii cu lumini frumoase, dar si decoratiuni. Poti alege stelute, lumanari sau beteala cu care sa impodobesti balustrada de la scari.

Casa ta va arata ca o incapere din filmele la care ne uitam in fiecare an in perioada sarbatorilor.


Alege instalatiile tip perdea

Fie ca vrei sa le pozitionezi chiar la perdea sau pe scarile tale, aceste decoratiuni tip perdea sunt perfecte pentru orice casa. Pozitionate la geam se pot vedea frumos si din afara, iar seara ele alcatuiesc aici o atmosfera de sarbatoare absolut superba.

Decoreaza masuta de cafea – Craciun de poveste

Masuta de cafea poate fi decorata cu lumanari parfumate, o instalatie pozitionata pe masa, dar si cu un bradut in ghiveci.

In acest fel, atunci cand iti vei bea cafeaua vei fi inspirat de frumusetea locului si iti vei incepe ziua cu multa energie.


Decoreaza casa cu ornamente care sa aduca spiritul sarbatorilor mai aproape de tine si de sufletul tau.

Aranjarea mesei de Craciun este bucuria care ne umple sufletele in fiecare an

Combinatia clasica de culori: verde si rosu pentru un Craciun traditional, de basm

Noul trend in materie de ornamente de Craciun: brazi realizati din crengi

sursa foto: Pinterest