Decoratiuni uimitoare din rame vechi de tablouri – 19 idei creative

Decoratiuni uimitoare din rame vechi de tablouri – 19 idei creative

Aparent banale si cu o mica valoare sentimentala, ramele vechi de tablouri pot fi transformate in decoratiuni uimitoare. Ele pot deveni, in mainile unei persoane cu o imaginatie bogata, adevarate creatii artistice. Iar daca nu ne credeti, va invitam sa parcurgeti imaginile de mai jos.


Cum transformam ramele vechi in decoratiuni uimitoare?

Pentru a transforma ramele vechi de tablouri in decoratiuni uimitoare, nu avem nevoie doar de ele ca obiecte, ci ne mai trebuie si niste accesorii la indemana. Printre ele enumeram vazele din ceramica, florile artificiale sau suvenirurile aduse din vacantele petrecute departe de casa. Cu aceste cuvinte, am raspuns si la intrebarea de mai sus. Adica putem transforma intr-o clipa ramele vechi de tablouri doar cu ajutorul accesoriilor pe care le avem in casa.

decoratiuni uimitoare

Policioare incadrate de ramele vechi de tablouri

Un mod interesant de a folosi ramele vechi o reprezinta si faptul ca pot fi utilizate pe post de policioare  pentru obiectele decorative, precum statuete in miniatura sau fotografii de familie.

decoratiuni uimitoare decoratiuni uimitoare decoratiuni uimitoare

Noul isi face loc printre decorurile din casa

Nu este necesar sa realizam decoruri doar din ramele vechi. Putem construi unele din lemn, pe care sa le expunem in casa ca pe niste ornamente minunate.


Speram sa va placa ideile noastre de astazi, de aceea nu uitati ca asteptam sa va spuneti parerea postand comentarii pe pagina noastra de facebook. Si bineinteles ca nu incheiem fara sa va dorim spor la realizat decoratiuni din rame de lemn!

Cum refolosim ramele simple la realizarea unor decoratiuni uimitoare

Nu trebuie sa avem o intreaga colectie de tablouri de valoare. Pentru a crea decoruri minunate, putem folosi ramele si fara panza. Insa nu oricum. Ci asezate intr-o anumita ordine. Nu ne credeti? Priviti imaginile de mai jos.

sursa foto: pinterest


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI