Delimitatoare inedite care se potrivesc intr-o camera incapatoare

Delimitatoare inedite care se potrivesc intr-o camera incapatoare

Spatiile deschise sunt din ce in ce mai populare, iar realizarea unor delimitatoare inedite pentru aceste incaperi este exact ceea ce avem nevoie. In functie de spatiul de care dispui in camera respectiva, poti realiza un delimitator simplu, care sa iti ofere putina intimitate si care sa te ajute sa separi o parte din camera de restul acesteia. Daca dispui de un spatiu mai mare, poti sa creezi ceva mai mult din acest delimitator. De exemplu, cu ajutorul clasicilor paleti din lemn, poti realiza un dulap, acesta piesa de mobilier fiind perfecta pentru a fi pozitionata intr-o incapere in care ai nevoie si de spatiu mai mult pentru depozitare, dar si de o piesa inalta, pentru a delimita zonele.


delimitatoare-inedite-1

In loc de un perete despartitor, putem realiza in camera un perete creativ, pe care sa punem diverse poze, rame foto cat si alte decoratiuni. Acest perete poate sa separe zona in care dormi de restul camerei. Pentru mai multe intimitate, ai grija ca lumina din zona in care tu te odihnesti sa fie separata fata de lumina din restul camerei pentru a putea avea parte de libertatea de intimitate pe care ti-o doresti.

delimitatoare-inedite-2

delimitatoare-inedite-3

delimitatoare-inedite-4

delimitatoare-inedite-5

delimitatoare-inedite-6

Delimitatoarele de mai jos sunt realizate din geamuri colorate, frumoase si creative. Voua cum vi se par?

delimitatoare-inedite-7

delimitatoare-inedite-8

delimitatoare-inedite-9

delimitatoare-inedite-10

Delimitatoare realizate din corpuri de iluminat

Perfecte pentru orice incapere, aceste delimitatoare sunt de departe dintre cele mai frumoase si mai preferate in randul cititorilor. Pot fi realizate si pentru sufragerie, cat si pentru un dormitor mai mare.


delimitatoare-inedite-12

delimitatoare-inedite-13

delimitatoare-inedite-14

delimitatoare-inedite-15

delimitatoare-inedite-16

Orice obiect pentru a decora incaperea si pentru a separa un loc intim de restul incaperii ai alege, ai grija ca acesta sa iti puna in valoare decorul si sa se potriveasca cu design-ul camerei tale. De asemenea, trebuie sa ai grija ca in camera sa nu fie prea putin spatiu pentru un astfel de delimitator.

delimitatoare-inedite-17

sursa foto

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI