Decoruri care pun in evidenta orice locuinta – Idei de amenajari interioare

Decoruri care pun in evidenta orice locuinta – Idei de amenajari interioare

Suntem siguri ca in orice locuinta exista un ornament sau un decor care atrage imediat atentia. Fie ca vorbim de o lustra moderna, de o canapea confectionata dupa ultimele tendinte in moda sau de un abajur deosebit, concluzia este una singura. Un design spectaculos. De fapt acesta este si scopul atunci cand alegem sa ne amenajam locuinta. Sa o scoate in evidenta prin orice mod. Daca nu v-ati dat seamna de subiectul de astazi, vi-l spunem noi. Idei de amenajari interioare care pun in evidenta orice locuinta.


Idei de amenajari interioare care ne evidentiaza casa

Felul cum amenajam interiorul casei spune despre noi cat de bine ne simtim in propriul spatiu. Aceeasi importanta, din punct de vedere al amenajarilor, o acordam tuturor incaperilor din casa. Insa avem o camera de care ne ocupam cu prioritate. Este lesne de inteles ca vorbim despre living.

amenajari interioare amenajari interioare amenajari interioare amenajari interioare

In general atunci cand amenajam o sufragerie, alegem niste piese de mobilier moderne, dar fara a aglomera locul respectiv. Insa doar acestea nu sunt suficiente pentru a pune in valoare un astfel de spatiu generos. Mai avem nevoie si de niste decoruri interesante din punct de vedere estetic. De exemplu, o serie de rafturi construite in perete si iluminate cu niste leduri pot transforma in totalitate o astfel de camera.

Idei de amenajari interioare sofisticate

Acolo unde nu este nevoie de o aglomerare de corpuri de mobilier, ci mai degraba de un design simplu si elegant, iluminarea ar trebui sa fie un punct de atractie in casa. Spre exemplu, intr-un hol spatios putem evidentia rafturile din lemn cu becuri de tip led. Puteti sa va convingeti cu usurinta parcurgand ideile de amenajari de mai jos.


Exemple ar mai fi, insa va lasam sa le descoperiti prin intermediul imaginilor de astazi.

 

sursa foto: pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI