Depozitare intr-un spatiu foarte mic – Idei pentru organizarea unui dormitor

Depozitare intr-un spatiu foarte mic – Idei pentru organizarea unui dormitor

Un spatiu foarte mic poate fi amenajat astfel incat sa iti incapa toate lucrurile, dar sa ai si loc pentru zonele de dormit, relaxat si zona de lucrat.


Cele trei zone de care discutam mai sus sunt foarte importante pentru tine. Orice incapere are nevoie ca aceste trei zone sa fie delimitate vizual, astfel incat sa te poti bucura de fiecare activitate in parte. De aceea, nu este recomandat sa lucrezi in pat deoarece acest loc este menit sa iti ofere o stare de relaxare. Din acest motiv, s-ar putea ca aici sa nu te poti concentra.

Mobila pe comanda potrivita pentru spatiile mici

Spatiile mici au nevoie de mobila pe comanda pentru a putea fi puse in valoare. Cu cat este spatiul mai inghesuit, cu atat ai nevoie mai mult de o mobila facuta exact pe dimensiunea acelui loc.

Pentru a profita la maximum de spatiul respectiv, alege sa lucrezi cu o echipa care iti va aduce mobilierul potrivit pentru camera ta.


Profita de spatiul de pe usa

Pentru a te bucura in intregime de spatiul disponibil, te invit sa optezi pentru un astfel de suport de usa. Aici vei putea depozita lucrurile de care ai nevoie in fiecare zi. Mai mult decat atat, vei avea aceste lucruri la-ndemana.

Suportul pentru usa poate fi mutat oricand doresti. Daca ai musafiri si consideri acest suport inestetic, il poti muta intr-un dulap.

Spatiul din lateralul patului

Daca nu ai spatii de depozitare sub pat, atunci poti sa te folosesti de cutii pentru a tine aici diverse lucruri. Atat spatiul de sub pat, cat si cel din lateralul patului pot fi folosite pentru a tine aici carti, lenjerie de pat, accesorii sau alte lucruri ce sunt necesare intr-un dormitor.


sursa foto: woohome.com

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI