Depozitarea lemnelor de foc eficienta si creativa, in interiorul casei

Depozitarea lemnelor de foc eficienta si creativa, in interiorul casei

Anotimpul rece este din ce in ce mai aproape, iar noi ne pregatim, incet si sigur, pentru a-l intampina. De aici si ideile pentru depozitarea lemnelor de foc in interiorul casei. Aceste 11 idei frumoase pentru a aranja si depozita lemnele pentru soba sau semineu sunt creative si practice.


Semineul, locul perfect langa care stam iarna

Daca sunteti norocosi si locuiti la curte, sa stiti ca noi, cei care locuim la bloc, suntem gelosi. De ce? Deoarece nu este nimc mai placut si mai comod decat o seara langa soba sau semineul care se incalzeste. De aceea, cu putin timp dupa cumpararea lemnului, trebuie sa te gandesti si cum il vei depozita. Aceste lucruri va vor economisi timpul la iarna, cand frigul va fi mult mai greu de suportat.

Suntem siguri ca deja aveti pregatit un loc in afara casei pentru a-l depozita, insa pentru a-l avea la-ndemana, o parte din lemn trebuie depozitat in casa. Aici venim sa va ajutam cu o serie de idei frumoase si utile.

depozitarea-lemnelor-de-foc-5

Tablou de iarna

Intr-o dupa amiaza in care racoarea s-a instalat in casa, noi vom avea lemnele de foc langa noi si imediat vom incalzi locul. Suna de vis, nu-i asa? Sunetul lemnelor trosnind in foc langa cativa oameni dragi, acest tablou este perfectiunea.


depozitarea-lemnelor-de-foc-7

Depozitare lemnului langa perete

Daca depozitam lemnele de foc langa perete, vom economisi spatiul, iar camera noastra va capata un aer rustic, de vis. Peretele va avea propria lui personalitate, iar pe langa toate aceste lucruri, spatiul mare pentru depozitare ne ajuta sa nu facem multe drumuri afara, prin zapada si prin frig.

depozitarea-lemnelor-de-foc-8

depozitarea-lemnelor-de-foc-9

Util si comod

O alta idee buna este sa depozitam lemnele cat mai aproape de semineu. Astfel, vom evita ca bucatele din lemn sa fie scapate pe jos si sa calcam pe ele din greseala, iar noua ne va fi mult mai usor sa alegem lemnele cele mai uscate pentru a le baga pe foc.

depozitarea-lemnelor-de-foc-10

depozitarea-lemnelor-de-foc-11

depozitarea-lemnelor-de-foc-1

depozitarea-lemnelor-de-foc-2

depozitarea-lemnelor-de-foc-4

depozitarea-lemnelor-de-foc-6

depozitarea-lemnelor-de-foc-12

via


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI