Design-ul unui apartament modern de 67 metri patrati

Design-ul unui apartament modern de 67 metri patrati

Redecorare apartament modern: Luminos, incapator si primitor, acest apartament are un design modern, colorat si dinamic! Inspira-te si tu pentru a iti redecora propriul apartament!


Se poate observa ca in acest apartament peretii despartitori sunt fie realizat in intregime din sticla, fie au usi mari, realizate din acelasi material. Persoana care locuieste in acest apartament si-a dorit ca el sa fie cat mai dinamic, modern si cu un aspect contemporan, cumva iesit din comun.

Amenajarea sufrageriei

Living room-ul sau sufrageria este o incapere mare, prietenoasa si extrem de spatioasa pentru relaxare. Canapeaua de un verde superb iese in evidenta, iar semineul cel mic este ideal pentru un spatiu considerat comod si prietenos.

Peretele este realizat astfel incat sa semene cu piatra naturala, iar peretele despartitor din sticla poate fi acoperit cu o perdea mare, ce are desenata pe ea o creanga. Toate aceste detalii si decoratiuni te duc cu gandul mai aproape de natura!


Bucataria

Bucataria este in acelasi spatiu cu living room-ul, insa pardoseala de culoare si textura diferita o diferentiaza de bucatarie. In loc de spatiu pentru dining, bucataria are integrata o insula mare, pozitionata central. Aici poti atat sa prepari mancarea, cat si sa stai sa iei cina.

Dormitorul modern din apartament

Dormitorul este mare, vopsit in alb, cu exceptia peretelui galben care are pe el sprijinita o oglinda mare. Desi nu este necesar, oglinda face incaperea sa para si mai mare si tine si loc de fereastra.

Corpurile de iluminat sunt imprastiate in toata incaperea si pot fi aprinse pe rand, in functie de necesitatile tale.


Amenajarea bailor

In acest apartament exista doua bai, una mica si una mare. Baia micuta are integrata masina de spalat rufe si o mica chiuveta.

Baia cea mica este ideala pentru momentele in care ai musafiri si te grabesti atunci cand te pregatesti sa pleci. Niciodata nu strica sa ai o baie in plus in casa ta!

sursa foto: Pinterest


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI