Dipladenia, floarea superba ce poate inlocui cu usurinta muscata

0
20966

Dipladenia, floarea superba ce poate inlocui cu usurinta muscata

Dipladenia este denumita si iasomia braziliana, o floare absolut spectaculoasa, o floare care poate sa inlocuiasca cu usurinta muscata din balcon, curte, terasa, gradina.


Ți-am pregătit atât o galerie foto, cat și câteva sfaturi utile care să te ajute să îngrijești această floare . ea este o plantă cățărătoare, astfel că va crește și se va dezvolta bogat, făcând flori roșii, absolut spectaculoase.

Pozitionarea acestei frumoase plante

Dipladenia este o planta ce are nevoie de un suport din lemn sau plastic pentru a se catara. Frunzele ei sunt deosebit de frumoase, avand un aspect superb, fiind de un verde absolut superb.

Pe timp de iarna, floare are nevoie sa fie pozitionata intr-un loc cu temperaturi cuprinse intre 10 si 15 °C.


Pregatirea muscatelor pentru vara – 5 Sfaturi extrem de utile

Ingrijirea si plantarea acestei flori superbe

Atunci cand vorbim de ingrijire, plantare nevoie sa fie mutata primavara intr-un ghiveci mai mare. Atunci cand o muti, ai grija sa nu cureti radacinile de pamant. Tot ce trebuie sa faci este sa o pozitionezi intr-un ghiveci mai mare. Urmatorul pas este sa uzi planta foarte bine astfel incat ea sa se poata dezvolta frumos si sanatos.

In ceea ce priveste solul, plantare nevoie de un substrat fertil. De asemenea, ea are nevoie si de substante hranitoare care sa o incurajeze sa creasca si sa infloreasca pana in luna noiembrie. Pozitioneaz-o intr-un loc cu lumina si soare si ofera-i ingrasamant, dar ai grija si sa o controlezi de daunatori sau boli.

Ingrasamant preparat acasa pentru plantele tale ce vor inflori bogat

 

Bineinteles, aceasta floare nu trebuie neaparat sa inlocuiasca muscata, ci o poti pozitiona langa ea. In acest fel, te vei bucura de o gradina, o curte sau o terasa plina cu flori bogate si frumoase.


sursa foto: Pinterest