Dormitoare mici, dar amenajate cu stil și eleganță

Dormitoare mici, dar amenajate cu stil și eleganță

Aceste dormitoare mici răspunde nevoilor tale, dar sunt și amenajate cu stil și eleganță, având finisaje plăcute.


Dormitorul este o încăpere care trebuie să corespundă nevoilor tare, dar și să aibă un design plăcut. Această încăpere poate fi amenajată cu stil chiar dacă este un spațiu micuț.

Galeria foto de mai jos, dar și sfaturile te vor ajuta să personalizezi un dormitor mic, astfel încât acestea să nu fie doar o încăpere unde dormi.

Cum să câștigi mai mult spațiu în dormitorul tău

Pentru a te bucura de o încăpere care să fie amenajată pe placul tău, dar nici să fie prea aglomerată, poți să aplici câteva sfaturi utile.


În primul rând, este important ca dormitorul tău să nu se transforme într-un loc banal, mult prea înghesuit, într-un spațiu în care nu îți mai face plăcere să petreci timpul. De aceea, este important ca dormitorul să fie cat mai puțin aglomerat.

Este important să scapi de lucrurile vechi, de lucrurile pe care nu le mai folosești. De asemenea, te sfătuiesc ca lucrurile din alt sezon să fie depozitate în cutii, cutii pe care să le ții în altă cameră. În acest fel, nu vei avea dormitorul înghesuit, dar îți vei găsi lucrurile pentru sezonul potrivit și mult mai rapid.

Dormitoare amenajate elegant, cu detalii de lux, absolut superbe

Amenajarea unui dormitor mic

Chiar dacă este un dormitor micuț, poți să apelezi la oglinzi mari pentru a mări spațiul din punct de vedere vizual. De asemenea, poți să optezi și pentru câteva opere de artă poziționate deasupra patului tău.


Fie că optezi pentru un tablou sau pentru un tapet absolut superb, acestea vor oferi viață și personalitate dormitorului tău.

Depozitarea in dormitoare mici – Metode excelente pentru pastrarea lucrurilor

Dormitoare amenajate elegant, cu detalii de lux, absolut superbe

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI