Dovleacul, emblema celui mai frumos anotimp: toamna

0
693

Dovleacul, emblema celui mai frumos anotimp: toamna

Dovleacul este reprezentatul celui mai frumos anotimp, anotimpul care ne ofera oportunitatea unui nou inceput. Dovlecii sunt extrem de benefici pentru sanatatea noastra, dar sunt si gustosi. Pot fi inclusi in retete precum placinta cu dovleac, torturi, prajituri, dar si in supe creme.


Mai mult decat atat, dovleacul este reprezentativ pentru Halloween, o sarbatoare iubita peste Ocean. Te invitam si pe tine sa ii scobesti si sa ii modelezi intr-o multime de modele frumoase. Inauntrul acestora, pozitioneaza lumanari pentru a obtine un efect superb.

Ti-am pregatit proiecte in galeria foto de mai jos, proiecte din care te poti inspira si tu. Decoreaza casa, terasa sau interiorul curtii cu ajutorul celor mai frumoase ornamente de toamna cu dovleci.

Ornamente de toamna ce ofera o stare placuta de liniste si confort

Ornamente cu flori si dovleci

Daca nu vrei sa strici dovlecii scobindu-i imediat, ii poti scobi atunci cand ai nevoie sa folosesti miezul acestora. Pana atunci, poti alege sa ii folosesti ca decoratiune exact asa cum sunt.


Se potrivesc cu frunzele uscate, culorile acestora combinandu-se perfect. De asemenea, se pot combina si cu florile de toamna. Buchetele sau vazele cu flori precum crizanteme sau margarete pot fi pozitionate langa aceste ornamente.

Ornamentele cu dovleci si flori sunt foarte frumoase, ele reprezentand toamna si fiind ideale pentru casa ta, pentru terasa, dar si pentru foisor. Pot fi pozitionate chiar si in interiorul casei tale. In living room sau in bucatarie, ornamentele de toamna iti vor oferi o stare de bine.

Combina-le cu lumanarile parfumate

Lumanarile parfumate sau chiar lumanarile electrice pot face parte din decorul tau de toamna. Daca esti in cautarea unor ornamente ceva mai speciale, poti alege decoratiunile de Halloween. Acestea pot fi pozitionate la usa de la intrarea casei tale pentru a mai infrumsueta decorul.


sursa foto: Pinterest