Dressingul, un spatiu util pentru casa – 20 idei de amenajari interioare

0
1823

Dressingul, un spatiu util pentru casa – 20 idei de amenajari interioare

O casa construita intr-un stil modern are in componenta sa, pe langa camerele de locuit, diverse incaperi utile cum este camera centralei dar si dressingul. Recunoastem ca in acest punct am vrut sa ajungem cu discutia noastra, respectiv la dressing pentru ca avem o serie de idei noi de amenajari interioare.


Dressingul este acea incapere a casei in care pot depozitate hainele intregii familii, fiind util tocmai datorita faptului ca este impartit pe module de depozitare, in asa fel incat sa existe o ordine desavarsita in toate.

Se stie ca doamnelor le place sa aiba in garderoba lor pantofi si posete in trend, prin urmare un astfel de spatiu este suficient si din acest punct de vedere. Dar si pentru tinutele de zi cu zi ale domnilor sau imbracamintea celor mai mici, iar daca nu stiti cum sa impartiti un astfel de spatiu va aratam noi in acest articol.

Partea de sus a dressingului poate fi folosita pentru geamantanele cu care plecati in vacanta. Tot in partea de sus puteti pastra si incaltamintea care nu este de sezon dar si cutii cu lucruri marunte pe care le folositi mai rar, sau chiar deloc.


Partea de la mijloc poate fi folosita pentru articole vestimentare cum sunt camasile, pantalonii sau rochiile de zi cu zi, dar si pentru a depozita imbracamintea pentru ocazii speciale.

Ne asteptam sa spuneti ca astfel de amenajari sunt destul de costisitoare si nu oricine si le permite, ceea ce este foarte adevarat. Insa nu strica niciodata sa fim la curent cu noile tendinte in materie de amenajari interioare, prin urmare parerea noastra este ca nici un efort financiar nu este prea mare daca ne dorim un interior frumos si util. Priviti!

amenajari interioare

amenajari interioare

amenajari interioare

amenajari interioare

amenajari interioare

Dressing generos cu o multime de compartimente pentru haine.


 

sursa foto