Evidentiem casa cu aceste elemente naturale de decor – Idei practice

Evidentiem casa cu aceste elemente naturale de decor – Idei practice

Din punct de vedere estetic, nu putem spune despre crengile uscate ca ar avea ceva deosebit. Insa prelucrate si transformate in decoratiuni spectaculoase, cu siguranta ar aduce acel ceva inedit de care are nevoie orice interior sau exterior. Urmarim asadar un articol cu idei de amenajari, astfel incat sa evidentiem casa cu elemente naturale de decor.


Crengile ca elemente naturale de decor

Crengile uscate, pe care le consideram nimic altceva decat ca pe niste bucati neinsemnate de lemn, pot fi puse in valoare. Cu o conditie. Daca stim sa ni le imaginam in forme inedite de obiecte decorative, cum ar fi masutele de exemplu. Se stie ca acestea, si in mod special cele decorative, sunt piese centrale care ne atrag atentia inca din prima clipa. Sunt usor de confectionat si nu avem nevoie de multe accesorii pentru a finaliza un astfel de proiect creativ. O bucata de placaj, patru roti si un blat din sticla fiind suficiente. Iar daca nu ne credeti si nu stiti cum se confectioneaza, va invitam sa urmariti tutorialul de mai jos.

elemente naturale de decor elemente naturale de decor

Transformam crengile in decoratiuni pentru exteriorul casei

Parerea noastra este ca putem profita de ceea ce ne ofera acest anotimp minunat. Cum altfel decat decorandu-ne exteriorul cu aranjamente spectaculoase din crengi. Si nici nu ar fi prea greu, spunem noi, deoarece avem o multime de accesorii la indemana din care sa le confectionam. Florile de toamna, dovlecii sau paiele fiind doar cateva dintre ele. Iata!

elemente naturale de decor elemente naturale de decor

Obiectele decorative din lemn ca elemente naturale de decor

Ce alte obiecte decorative mai putem realiza din crengi? Multe spunem noi. Suporturile pentru colectia de vinuri sau cuierele ingenioase ca design, fiind doar cateva dintre ele. Priviti!


Prin urmare, noua nu ne ramane decat placuta misiunea de a va invita sa urmariti imaginile de mai jos si de a afla daca astfel de obiecte decorative se pliaza cu viziunea voastra de design interior.

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI