Extra culoare in curtea ta cu ajutorul acestor ornamente superbe

0
5721
extra culoare in curtea ta

Extra culoare in curtea ta cu ajutorul acestor ornamente superbe

Adauga inca un strop de extra culoare in curtea ta cu ajutorul acestor decoratiuni absolut fantastice, care arata bine in orice gospodarie.


Daca locuiesti la curte, suntem convinsi ca ai spatiul tau preferat din acest loc. In acest spatiu citesti, te relaxezi la soare sau te bucuri de o masa impreuna cu cei dragi.

Cu toate acestea, uneori nu este suficient ca in curtea ta sa existe un spatiu de relaxare, ci si un spatiu colorat. Invata sa iti pui curtea in valoare cu ajutorul acestor frumoase ornamente.

Coloreaza-ti curtea sau gradina!

Prin intermediul culorilor, poti adauga in curtea ta o gura racoritoare de aer. In acest fel, vei reusi sa transformi un spatiu simplu in unul spectaculos.


Daca optezi pentru refolosirea unui lucru vechi, inainte de a ii reda un mod util de a il folosi, asigura-te ca il vopsesti in culori vibrante.

Rearanjeaza spatiul de sub fereastra

Fereastra casei tale nu trebuie sa fie neaparat un spatiu banal, ci poate fi unul amenajat colorat, astfel incat sa iasa in evidenta.

Alege protectii pentru geam care sa iti protejeze incaperea de soare. Vopseste-le in culori aprinse, care sa iti aduca aminte de vara, indiferent de anotimp.


Sub aceasta fereastra poti alege sa amenajezi cateva spatii cu flori. Fie ca vrei sa refolosesti o bicicleta veche pe care sa aranjezi ghivecele cu flori ori ca vrei sa pozitionezi aici o scara veche, orice varianta iti va transforma fereastra intr-un spatiu superb.

Alege sa agati suporturile pentru flori

Daca vrei ca gradina sau curtea sa aiba cateva ornamente impresionante, atunci opteaza pentru ghivece cu flori agatate.

Acestea arata excelent in orice fel de spatiu. Mai mult decat atat, florile pozitionate la inaltime vor iesi in evidenta mult mai frumos.


SONY DSC

sursa foto: Pinterest