Floarea de hartie – Planta superba care rezista eroic zilelor caniculare

Floarea de hartie – Planta superba care rezista eroic zilelor caniculare

Floarea de hartie sau Bougainvillea este planta ce rezista eroic in zilele extrem de calduroase, planta ce creste bogat si te impresioneaza toata vara.


Oricine si-ar dori sa vada acest arbust spectaculos inflorind in propria gospodarie. Floarea de hartie este o planta ce rezista in zilele caniculare, o planta care reuseste sa impresioneze prin frumusetea ei, dar si prin culorile absolut fantastice.

Tufe bogate de flori: trandafiri, glicina si bougainvillea, un spectacol vizual

Ingrijirea acestei frumoase plante – Floarea de hartie

Atunci cand vorbim despre ingrijirea acestei flori, ea are nevoie de un climat bland, dar si de mult soare. Daca iubeste caldura, atunci puteti fi siguri ca ea iubeste si lumina pe care soarele o ofera. De aceea, recomandat este sa pozitionezi floarea intr-un spatiu cu expunere in partea de sud pentru a putea sa se bucure de cat mai mult de ore de lumina.

Spectacol vizual cu bougainvillea, crini de gradina, clematite si urzicute

Bougainvillea, planta ce are nevoie de un substrat sanatos

Pentru a putea sa te bucuri de o planta ce infloreste spectaculos, trebuie sa ii oferi fertilizator. Floarea de hartie prefera un substrat fertil, un sol care sa aiba multe substante hranitoare, substante ce o ajuta sa se dezvolte sanatos. Cand vorbim de pH, pH-ul solului treubie sa fie intre 5,5 si 6,0.


Are nevoie de temperaturi ridicate, iar pe timp de iarna intra intr-un repaus, insa nu o pozitionare intr-o incapere unde este foarte cald. In zilele foarte calduroase, te sfatuim sa ii pulverizezi apa pe frunze. Ai grija sa folosesti o apa necalcaroasa.

Bucura-te de o planta absolut superba si las-o sa creasca mult timp pentru a putea sa se dezvolte cat mai mult.

Bougainvillea, floare care poate sa decoreze sau sa iti imbrace casa

Spectacol vizual cu bougainvillea, crini de gradina, clematite si urzicute

sursa foto: Pinterest


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI