Flori colorate, cu adevărat spectaculoase pentru o explozie vizuală

Flori colorate, cu adevărat spectaculoase pentru o explozie vizuală

Aceste flori colorate sunt cu adevărat frumoase, plante superbe care dacă sunt așezate împreună vor fascina. Culorile sunt cele care ne încântă privirile, mireasma este cea care ne aduce un zâmbet pe buze, iar împreună formează ornamente cu adevărat senzaționale.


În galeria foto de mai jos am pregătit proiecte pentru tine care să te inspire atunci când vine vorba de amenajarea grădinii. Florile pot fi poziționate în curtea casei tale, în grădină, dar și în ghivece, pe terasă sau în balconul casei.

Hortensiile, flori mari, impunătoare, cu adevărat frumoase

Hortensiile sunt flori cu adevărat, flori care te ajută să obții stilul perfect în curtea ta. Acestea au inflorescențe mari, impunătoare, fiind plante ușor de întreținut.

Există foarte multe soiuri de hortensii. Hortensia comună este cel mai popular în floare, floare care ajunge și până la înălțimea de 2 m. Aceasta este stufoasă și înflorește puternic.


Este o plantă cu adevărat frumoasă, o floare care îți încântă privirile încă din luna iunie, până în septembrie târziu. Se poate planta și în ghivece, însă pentru a te bucura de adevărata frumusețe este bine să o plantezi în solul gospodariei tale.

Crizantemele, flori colorate care îți colorează curtea

Crizantemele se găsesc într-o mulțime de nuanțe, flori care sunt foarte apreciate toamna. Ele sunt recunoscute pentru faptul că sunt rezistente, înflorind până toamna târziu.

Pot fi și ele plantate în ghiveci, însă le poți poziționa în grădina ta pentru ornamente cu adevărat frumoase.


În ceea ce privește îngrijirea lor, crizantemele au nevoie de un sol cele asigură un drenaj foarte bun, indiferent că sunt plantate în ghiveci sau direct în pământ.

Combinațiile de culori

Culorile pe care tu le alegi pentru florile tale pot avea un impact vizual foarte puternic. De exemplu, dacă optezi pentru culori deschise combinate cu nuanțe închise, contrastul este unul care te poate cuceri pe loc.

Combinațiile de culori pot fi alese în funcție de preferințele tale, însă poți opta și pentru a asorta gospodăria cu florile pe care tu le ai în curte. De exemplu, dacă ai casa vopsită în nuanțe de galben, poți opta pentru crizanteme, dar și pentru flori roșii, precum sunt trandafirii.


De asemenea, nu uita să optezi pentru mai multe nuanțe dintr-o singură floare. De exemplu, dacă ai observat că unei anumite flori îi merge foarte bine în curtea casei tale, te sfătuim ca lângă aceasta să plantezi și alte culori.

Cum te bucuri de o grădină extrem de productivă, profitând de proprietățile solului

Muscata englezeasca, floarea care nu stiai ca exista, dar este absolut superba

Cum te bucuri de o grădină extrem de productivă, profitând de proprietățile solului

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI