Foloseste si tu spatiul de deasupra mobilei in cele mai creative moduri

0
268
spatiul de deasupra mobilei

Foloseste si tu spatiul de deasupra mobilei in cele mai creative moduri

Depozitarea este una dintre problemele cele mai frecvente din ziua de astazi. Pe piata apar tot mai multe produse noi, tot mai multe haine, produse de curatat, o multime de accesorii si multe alte lucruri. Suntem tentati sa le cumparam pe toate. Ne dorim ce este nou pe piata, ne dorim sa ne accesorizam spatiul cu cat mai multe lucruri frumoase, insa acest lucru inseamna ca toate acele accesorii vor fi depozitate la noi in casa.


Iar cand vine vorba de depozitare, parca ne-am dori cat mai mult spatiu. Spatiul de deasupra mobilei poate fi folosit pentru a depozita creativ. Afla si tu care sunt cele mai frumoase idei, chiar din articolul de mai jos.

Cutiile pentru depozitare

Cutiile frumoase, realizate din materiale impletite sunt cel mai bun mod de a depozita deasupra mobilei de la bucatarie. In acest fel, te vei asigura ca deasupra mobilei va domina o singura culoare, potrivita cu mobila si ca poti depozita oricat de multe lucruri doresti, fara sa iti faci griji ca in cutii este sau nu este ordine. Noi suntem de parere ca aceste cutii sunt practice, nu sunt deloc scumpe si le gasesti in foarte multe dimensiuni, astfel incat sa se potriveasca cu spatiul pe care tu il ai disponibil.

Loc perfect pentru decoratiunile de Craciun

De asemenea, decoratiunile de sezon isi pot gasi locul la fel de bine si de usor in acest spatiu de deasupra mobilei. Fie ca vorbim de mobila de la bucatarie, mobila din living sau cea din dormitor, acel spatiu poate fi folosit intr-un mod creativ sau practic, in functie de nevoile si de dorintele fiecaruia. Un lucru este cert: va sfatuim sa folositi spatiul cat mai frumos si cat mai creativ deoarece este pacat ca acesta sa ramana gol.


Va dorim spor la treaba!

sursa foto