Folosim cioatele ca idei de suporturi inedite pentru plantele de aer

Folosim cioatele ca idei de suporturi inedite pentru plantele de aer

Tema de astazi nu este despre plantele de aer, desi poate ca nu ar fi rau sa ne reamintim cateva lucruri despre aceasta floare spectaculoasa ca aspect, ci este despre idei de suporturi pentru ele. Nu sunt niste suporturi neobisnuite, iar daca privim cu atentie in jurul nostru, sigur le vom intalni la tot pasul. De ce spunem asta? Deoarece este vorba despre niste banale cioate.


Ce sunt plantele de aer si de ce sunt usor de ingrijit

Aceste flori fac parte din categoria plantelor care rezista in orice conditii, in principal datorita faptului ca nu se sadesc in pamant. Pare greu de crezut, dar trebuie sa stiti ca ele se hranesc doar cu umezeala din aer. Acesta este motivul pentru care aceste flori sunt usor de ingrijit.

plantele de aer

De ce sunt plantele de aer ideale pentru interior?

Nu se sadesc in pamant, nu se usuca din lipsa apei si nu se imbolnavesc. Este suficient doar un dus din cand in cand sub un jet de apa. Iata ca am raspuns si la intrebarea de mai sus, respectiv de ce sunt astfel de plante ideale pentru interior.

plantele de aer plantele de aer

Idei de suporturi naturale pentru astfel de plante spectaculoase

Revenind la ideile de astazi, trebuie sa va spunem ca aceste plante pot fi expuse intr-o multime de recipiente. Ba chiar putem spune ca orice obiect din casa este un suport ideal pentru ele. Insa pentru a pastra aspectul natural, putem folosi si cioatele ca suporturi inedite. Si asa cum este si normal, am pregatit mai jos o multime de imagini din care sa ne inspiram. Iata!


plantele de aer

Nu incheiem fara sa va spunem ca puteti comenta aceste idei de suporturi inedite si de ce nu, sa le dati mai departe printr-un simplu share, cum altfel decat pentru a afla toti prietenii vostri despre ele.

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI