Fulgi de zăpadă și lumini strălucitoare: Decorarea exteriorului casei de Crăciun

Fulgi de zăpadă și lumini strălucitoare: Decorarea exteriorului casei de Crăciun

Decorarea exteriorului casei devine o tradiție iubită, aducând cu sine spiritul festiv al Crăciunului și încălzind inimile trecătorilor.


În fiecare an, se apropie cu pași repezi perioada sărbătorilor de iarnă, iar casele se transformă în adevărate căsuțe de poveste, iluminate de lumini strălucitoare și împodobite cu fulgi de zăpadă scânteietori.

Decorare ferestrelor și ușilor

Un mod clasic de a aduce farmecul iernii în exteriorul casei este să împodobești ferestrele și ușile cu fulgi de zăpadă. Aceștia pot fi atârnați în grilaje elegante sau pot decora balcoanele și cornișele într-un mod subtil și rafinat.

Împodobirea copacilor și a grinzilor

Transformă copacii din curte în arbori de iarnă, împodobindu-i cu fulgi de zăpadă mari și strălucitori. De asemenea, poți să îmbraci grinzile casei cu ghirlande de fulgi pentru a crea un efect uimitor.


Lumini LED în formă de fulgi

O idee modernă și strălucitoare este reprezentată de luminile LED în formă de fulgi de zăpadă. Acestea pot fi aranjate pe fațada casei pentru a crea un decor spectaculos, în special în serile în care lumina lor strălucește în mod magic.

Lumini pe ferestre

Lumina blândă a ghirlandelor de lumini strălucitoare înconjurate de crenguțe de brad sau dispuse într-un design artistic pe ferestre adaugă un aer de basm casei tale.

Lumini în grădină

Un arbore decorat cu lumini strălucitoare în grădină devine punctul de atracție al exteriorului casei. Alege lumini albe pentru un aspect clasic sau culori vibrante pentru un decor îndrăzneț.


Iluminatul aleilor și gardurilor

Nu uita de alei și garduri! O modalitate minunată de a evidenția traseele și granițele este să îmbraci aleile și gardurile cu lumini strălucitoare, oferind un aspect feeric și practic în același timp.

Evidențiază arhitectura casei

Luminile strălucitoare și fulgii de zăpadă poți fi utilizate strategic pentru a evidenția elementele arhitecturale ale casei tale, punând în valoare frumusețea și caracterul său distinct.

Fotografii de Crăciun de neuitat

Cu un exterior decorat cu grijă, vei crea o scenă de Crăciun de neuitat, perfectă pentru sesiuni foto în familie sau pentru a impresiona oaspeții care îți trec pragul în această perioadă specială.


Amenajări exterioare sezoniere: Înfrumusețează-ți grădina de Crăciun

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI