Galeata din metal – Realizeaza o decoratiune potrivita pentru casa

Galeata din metal – Realizeaza o decoratiune potrivita pentru casa

Dintr-o galeata din metal cu design rustic poti realiza o vaza frumoasa sau alte decoratiuni uimitoare. Voi ce ati incerca?


Aceste decoratiuni indraznete pot fi realizate sau nu de voi, in functie de cat de mult va doriti sa adaugati un plus de originalitate in casa si in decoratiunile din casa voastra.

De exemplu, puteti folosi o galetusa din metal pentru a pune revistele, cartile in baie sau puteti sa o utilizati pentru a face decoratiuni specifice diferitelor sarbatori: Paste, Craciun, Halloween etc. De asemenea, un container mai mare poate fi tinut in curte si cu ajutorul unei bucati de lemn pe care sa o puneti deasupra, puteti sa realizati o masuta pentru curte. In el puteti pune gheata si mentine bauturile la rece pentru zilele calduroase sau depozita altceva acolo atunci cand aveti nevoie.

Vedem si noi, in urmatorul articol, o multime de idei frumoase pentru a refolosi o galeata de lemn, obiect care poate parea nefolositor la prima vedere, insa o multime de oameni creativi s-au gandit ca le pot refolosi si transforma in ornamente frumoase.


Va invitam si pe voi sa incercati unul dintre aceste proiecte frumoase!

Galeata din metal (1)

Galeata din metal (2)

Galeata din metal (3)

Galeata din metal (5)

Galeata din metal (6)

Galeata din metal (7)

Galeata din metal (8)

Galeata din metal (9)

Galeata din metal (10)

via

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI