Ghid pentru amenajarea unei zone de picnic confortabile chiar în curtea ta

Ghid pentru amenajarea unei zone de picnic confortabile chiar în curtea ta

Un picnic în propria grădină poate fi o experiență minunată și relaxantă pentru întreaga familie. Este o ocazie de a petrece timp în aer liber, iar amenajarea unei zone de picnic îți va asigura locul pentru câteva momente de relaxare cu familia sau cu prietenii apropiați.


Pentru a face picnicul cu adevărat special, poți amenaja o zonă dedicată, personalizată acestui scop în propria grădină. Sfaturile din articolul de mai jos te vor ajuta să te inspiri atunci când vine vorba de o astfel de zonă.

Alegerea locației potrivite

Primul pas pe care trebuie să-l faci este să găsești locul potrivit pentru zona de picnic din gospodăria ta. Poți opta pentru o zonă poziționată sub un copac, astfel încât să te bucuri de umbra lui.

Mai mult decât atât, dacă locuiești în apropierea unui iaz sau a unui lac ce se află chiar în grădina casei tale, zona de picnic poate fi amenajată chiar acolo. Asigură-te că ai suficient spațiu pentru așternutul și mese, dar și pentru un peisaj admirabil.


Poziționarea mobilierului pentru picnic

Mobilierul pentru picnic este esențial pentru a crea un spațiu confortabil, un spațiu multifuncțional. Poți opta pentru o masă de bine tradițională, micuța, însă poți alege și o masă cu băncuțe integrate.

De asemenea, poți opta și pentru un stil ceva mai relaxat, alegând măsuțe joace și pernuțe pe care să te așezi comod, direct pe pătura poziționată pe iarbă. Nu uita de umbrelă sau parasolare pentru a te proteja de soare în timpul picnicului.

Amenajarea unui picnic pentru un eveniment

Poți să personalizezi zona de picnic în funcție de evenimentul pe care îl ai. De exemplu, poți pregăti un picnic special pentru ziua de naștere a unei persoane dragi. Poți adăuga pernuțe colorate, pături cu imprimeuri interesante, dar și câteva flori în vază pentru a crea o atmosferă plăcută și primitoare.


Nu uita că masa pe care o servești aici trebuie să fie delicioasă.

Cum pregatesti un picnic spectaculos, indiferent de locatia aleasa

Folosirea ghivecelor pentru a te bucura de culturi sănătoase și frumoase

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI