Case de vis ce au decor care cocheteaza cu stilul traditional elegant

Case de vis ce au decor care cocheteaza cu stilul traditional elegant

Pasiunea pentru designul interior si stilul traditional se combina elegant si sunt transpuse in aceste case de vis, absolut superbe.


Casele de mai jos atrag privirile prin design-ul sofisticat pe care il au. De la finisaje, la maretia usilor de interior, pana la modul in care aceste case sunt decorate cu materiale naturale. Piatra naturala isi face loc in design-ul traditional elegant intr-un mod deosebit si, combinata cu lemnul si plantele verzi, face furori in diferitele modalitati de a decora aceste case.

Alege suporturi deosebite pentru flori

Suporturile pentru plantele tale pot fi construite chiar de tine. Cu toate acestea, conteaza foarte mult pentru ce design optezi. Aceste suporturi clasice par scoase din filmele de epoca. Sunt frumoase, atrag privirile tuturor si sunt elegante, mari, impunatoare.

Pergola realizata din beton pentru spatiul de relaxare

Daca vrei sa optezi pentru un stil traditional elegant, trebuie sa uiti de clasica pergola din lemn. Este usor de realizat, insa pentru acest stil se potriveste, mai degraba, o pergola din beton. Ceva mai scumpa si mai greu de construit, pergola din beton se impune in orice casa.


Aceasta poate fi construita ca o prelungire a casei tale.

Case de vis: biserica veche din Chicago transformata intr-o locuinta eclectica

Stalpi realizati din ciment si acoperiti cu piatra naturala, o idee deosebita de decor

Intrarea in curte este primul lucru pe care il observa oricine iti paseste in gospodarie. De aceea, daca vrei sa optezi pentru un design impunator, stalpii realizati din ciment si acoperiti cu piatra naturala sau caramida pot fi perfecti.

Aceasta idee deosebita de decor iti va transforma, cu siguranta, curtea si casa intr-o locuinta cu un aer traditional elegant.


Despre casele modulare – Modele, avantaje, dezavantaje si preturi

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI