Gipsul, utilizat frecvent in constructii, dar si la decoratiuni pentru gradina

Gipsul, utilizat frecvent in constructii, dar si la decoratiuni pentru gradina

Toata lumea cunoaste faptul ca gipsul este un material folosit in general la lucrari de constructii. Cu siguranta mai cunoasteti faptul ca se pot realiza niste decoratiuni pentru gradina foarte frumoase, decoratiuni pe care le intalniti la tot pasul, de la ghivece pentru flori pana la mici statuiete. Tocmai de aceea va intrebam daca vedeti vreo legatura intre frunze si gips.


Daca nu, atunci trebuie sa stiti ca exista. Iar pentru a va demonstra v-am pregatit o serie de idei noi in acest articol. Asadar daca stati la curte si va doriti o gradina frumos amenajata, priviti ce decoratiuni puteti realiza dintr-un astfel de material.

Daca veti urmari cu atentie imaginile veti observa ca nu sunt greu de confectionat si va vom explica in cativa pasi tot procesul.

Pasul 1:

Aveti nevoie de o anumita cantitate de gips, sa zicem un sac pentru inceput. Este un material usor care permite o modelare uniforma. Trebuie sa va mai spunem ca pentru a desfasura o astfel de activitate, aveti nevoie de un spatiu destul de generos, iar curtea casei este cel mai bun loc.


6

Pasul 2:

Mai aveti nevoie de cateva frunze mari, cum ar fi cele de brusture spre exemplu, pe care le gasiti peste tot in natura inconjuratoare.

gipsul 5

Pasul 3:

Realizati amestecul dupa reteta de pe ambalaj. Daca sunteti catusi de putin cunoscatori, atunci acest lucru nu ar trebui sa reprezinte o problema pentru voi.

gipsul 7

gipsul 11

Pasul 4:

Pe o bucata de ziar ridicati o movila de pamant, peste care asezati o folie din plastic, optional. Asezati frunza de brusture peste ridicatura de pamant, presand usor, dupa care turnati amestecul preparat din gips si apa.


gipsul 8

gipsul 9

Pasul 5 si ultimul:

Lasati forma sa se usuce la soare cel putin 24 de ore, dupa care dezlipiti cu grija. Daca nu va plac acele forme curbate, puteti face unele pe un plan drep, pe care sa le folositi mai apoi la pavat aleile din gradina. Printre pietre vor arata spectaculos. Priviti!

gipsul 10

gipsul 2

gipsul 3

gipsul 4

gipsul 1

via

 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI