Gospodarii decorate in nuante de rosu: o culoare puternica, pasionala

0
490
nuante de rosu

Gospodarii decorate in nuante de rosu: o culoare puternica, pasionala

Descopera atat simbolistica acestei culori, dar si cum astfel de nuante de rosu pot sa iti transforme curtea intr-un spatiu ce capteaza imediat atentia.


Daca vrei sa ai o curte deosebita, o gospodarie absolut spectaculoasa, opteaza pentru o culoare care sa predomine atunci cand vine vorba de design. In articolele anterioara va povesteam si despre gradinile si curtile amenajate cu nuante de galben. Aceste gradini par a fi sarutate de razele soarelui.

De asemenea, si gradinile amenajate in nuante de albastru sunt absolut superbe.

Simbolistica culorii – Rosu, o culoare puternica, pasionala

Rosu este o culoare ce poate simboliza atat dragoste, pasiune, insa aceasta culoare puternica simbolizeaza si furia, aventura sau pericolul. Cu toate acestea, atunci cand decorezi curtea cu astfel de nuante superbe de rosu nu faci decat sa atragi atentia tuturor trecatorilor, intr-un mod deosebit de frumos.


De mii de ani de zile, rosu a fost si ramane o culoare puternica, ideala pentru cei ce au o personalitate deosebita. Felul in care ne amenajam curtea, casa sau gradina poate sa ne reprezinte intr-un mod puternic sau ne poate face sa parem persoane simple, cu o personalitate destul de cuminte.

Nuante de rosu in curtea casei tale

Fie ca alegi florile rosii, precum sunt acesti trandafiri cataratori ori ca optezi pentru decoratiuni, curtea ta se poate transforma intr-un spatiu cu adevarat deosebit.

O umbrela pentru curte in aceasta culoare, mobilierul pentru gradina sau un gard vopsit intr-un rosu aprins poate sa scoata spatiul in evidenta.


Nuantele de rosu, ideale pentru o curte mica

Atunci cand locuiesti intr-o gospodarie micuta, ideal este sa alegi decoratiunile intr-un astfel de rosu care nu ocupa mult spatiu. De exemplu, un ornament micut sau poate doar poarta de la gospodaria ta pot fi decorate cu nuante de rosu aprins.

sursa foto: Pinterest