Ornamente galbene superbe pentru o curte sarutata de razele soarelui

Ornamente galbene superbe pentru o curte sarutata de razele soarelui

Iti ofera o stare de bine sa vii acasa intr-o curte sarutata de razele soarelui, cu ornamente absolut spectaculoase, galbene. Fie ca vorbim de ornamentele din curtea ta precum: un foisor, o pergola, o bancuta galbena sau de flori de un galben aprins, toate iti fac gospodaria mai frumoasa.


Flori galbene: Forsitia, un copac cu flori superbe

Forsitia este un arbust cu flori ce apar primavara devreme si te bucura atunci cand le vezi culoarea lor absolut spectaculoasa. In ceea ce priveste ingrijirea, forsitia nu este pretentioasa. Solul nu trebuie sa fie unul special, insa ar fi bine sa nu stea intr-un sol cu umiditate.

Ar fi bine sa aiba parte de lumina macar intr-o buna parte din zi si are nevoie de taieri anuale pentru a fi frumoasa. Ca si inaltime, ajunge pana la 1-2 metri inaltime.

Arcada superba cu trandafiri

Trandafirii galbeni sunt absolt spectaculosi si pot fi pozitionati pe o astfel de arcada frumoasa. Trandafirul este considerat o planta simbol al dragostei, miroase absolut superb si decoreaza cu succes orice casa, curte, terasa, gospodarie.


Diversitatea mare de culori face ca florile sa fie iubite de catre toata lumea si sunt plantate in toata tara. Trandafirii au mirosuri placute, culori superbe si sunt ideali pentru orice curte.

Alege o curte sarutata de razele soarelui

O astfel de curte contine ornamente galbene, absolut superbe. Acel galben deschis, superb, iti ofera impresia ca gospodaria ta a fost sarutata de razele soarelui. Este o culoare ce trebuie intretinuta in fiecare an pentru a se pastra la fel de frumoasa. Cu toate acestea, merita efortul!

Inspira-te din galeria foto de mai jos pentru a iti crea propria curte frumoasa, stralucitoare.


Descopera si aceste gradini unde predomina albastrul, o culoare magnifica. 

Rosa ‘Graham Thomas’

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI