18 idei de a transforma candelabrele vechi in ornamente minunate

18 idei de a transforma candelabrele vechi in ornamente minunate

De ce nu ar trebui sa aruncam candelabrele vechi? Deoarece le putem transforma in ornamente minunate. Iata asadar un subiect cu care vrem sa va captam atentia in aceasta zi.


Este timpul sa scapam de lucrurile vechi din casa? Raspundem noi in locul vostru. Da, uneori chiar este nevoie, si asta doar pentru a face loc unor lucruri noi si de calitate.

Idei de a transforma candelabrele vechi in ornamente minunate

Asadar, daca nu va mai place candelabrul din mijlocul tavanului si v-ati hotarat ca este timpul sa scapati de el, dar nu vreti sa renuntati de tot doar pentru simplul fapt ca are valoare sentimentala, trebuie sa va spunem ca aveti o multime de posibilitati de a-l transforma intr-o decoratiuni minunate. Cum anume? Ei bine, ce parere aveti de ideea de a-l transforma intr-un suport minunat pentru ghivecele cu flori. Usor cosmetizat, ceea ce nu inseamna altceva decat aplicarea unui strat de vopsea, un astfel de obiect poate deveni un suport ideal pentru lampile solare spre exemplu, lampi care reprezinta si un important mod de a economisi energia.

ornamente minunate ornamente minunate ornamente minunate

Candelabru transformat intr-un obiect decorativ pentru terasa

Idei de a ilumina portiunile de langa casa cu ajutorul lampilor solare.


Idei de a infrumuseta portiuni de gard care nu ies cu nimic in evidenta.

Un alt mod de a refolosi vechile candelabre ar fi acela de a le transforma in suporturi pentru hrana pasarilor. Iata!

Priviti asadar cel putin doua motive de a nu renunta la candelabrul vechi, transformandu-l intr-un obiect decorative pentru terasa casei sau pentru gradina.

Ca de obicei, nu incheiem fara sa va invitam sa va spuneti parerea, postand comentarii pe pagina noastra de facebook, despre aceste idei practice de a colora gradina cu ornamente minunate transformate din candelabre vechi.


sursa foto: pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI