Gradina casei, o zona pe care o putem scoate in evidenta cu usurinta

Gradina casei, o zona pe care o putem scoate in evidenta cu usurinta

Gradina este locul in care ne refugiem atunci cand cautam un strop de relaxare. Un spatiu amenajat ca la carte inseamna pentru noi toti privelisti mai frumoase si clipe de neuitat petrecute in mijlocul naturii. Insa pentru asta trebuie sa trecem prin mai multe etape de gospodarire. Curatenia de primavara inseamna debarasarea curtii de resturile uscate, pregatirea straturilor de legume si zarzavaturi sau a spatiilor destinate florilor, fac parte din activitatile firesti.


Amenajari cu piatra de rau – Pentru o gradina frumos decorat

Sa rasfoim impreuna aceste idei de amenajari in care ne sunt si va sunt prezentate sugestii si idei de a folosi piatra decorativa, dar nu numai, la delimitarea spatiilor pentru flori, dar si a aleilor din curte.

Daca tot am amintit de piatra de rau ca idei de a le folosi la delimitarea spatiilor cu flori, nu putem sa nu mentionam faptul ca s-ar face o economie destul de importanta din punct de vedere financiar. Evident daca alegem aceasta varianta de amenajare. Iar pentru a deveni si mai estetice, putem decora astfel de spatii, intercaland pietrele mari cu cele de mici dimensiuni. Mai ales ca piatra decorativa este o categorie de material accesibil si la indemana oricui.

Zone din curte pe care le putem amenaja cu piatra decorativa

Una dintre zonele cele mai vizibile este cea de la intrarea in curtea casei, intrare pe care este normal sa o scoatem in evidenta. Iar delimitarea portiunilor cu piatra decorativa este aproape obligatorie. Dar nu putem sa nu luam in calcul si partea din spate a casei, care este o zona privata, ferita de ochii trecatorilor. Insa pentru astfel de spatii vom reveni cu mai multe idei intr-un alt articol de-al nostru.


Plante decorative care ne fac gradina mai frumoasa

Nu in ultimul rand, plantele decorative au un rol important in design-ul curtii. Cele inalte si cu frunze late, ne atrag atentia inca din prima clipa si fac din decorul nostru unul minunat. Iar micii arbusti pe care ar trebui sa-i tundem periodic dandu-le diverse forme, completeaza din punct de vedere estetic.

gradina gradina gradina gradina gradina gradina gradina gradina gradina

sursa foto: Pinterest

 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI