Gradina de legume a visurilor tale – 6 Sfaturi fantastice, utile

0
268

Gradina de legume a visurilor tale – 6 Sfaturi fantastice, utile

Sfaturile pregatit pentru tine sunt ideale si daca esti incepator, dar si daca ai experienta in ceea ce priveste gradina de legume si ingrijirea ei.


Am pregatit aici sfaturi fantastice pe care poti sa le pui si tu in aplicare, dar si o galerie foto extrem de utila. Proiectele de mai jos te vor ajuta atunci cand vine vorba de organizarea pamantului pentru legumele tale.

Pregatirea pamantului

Inainte de toate, pamantul trebuie sa fie pregatit daca vrei sa plantezi aici legume care sa creasca frumos si sanatos. Sapa pamantul la aproximativ 30 cm adancime si pune aici ingrasamant organic.

Truc util: Amesteca ingrasamantul natural si ingrasamantul granulat ce are eliberare lenta pentru a te bucura de un pamant sanatos.


Descopera aici Totul despre compost: cum se obtine si cat de important este.

Plantarea castravetilor

Bucura-te de castraveti gustosi si sanatosi alegand sa ii plantezi pe suporturi de sarma sau langa un gard. In acest fel, ei vor creste uniform si mai drepti.

Descopera aici totul despre plantarea si ingrijirea corecta a culturii de castraveti.


Plantarea rosiilor

Rosiile au nevoie de multa lumina naturala pentru a creste sanatos si frumos. Sprijina rosiile pe araci de lemn pe care sa ii infigi in pamant pana la 60 cm. In acest fel, rosiile tale vor avea nevoie de mai putina ingrijire.

Rosiile crescute pe sarma sunt ceva mai vulnerabile atunci cand vine vorba de bolile tip ciuperca.

Secretele cultivarii rosiilor in ghiveci – Vei avea rosii gustoase, carnoase!

Plantarea morcovilor in gradina de legume

Bucura-te de mancaruri proaspete cu morcovi si ofera-i ingrasamant bogat in fosfor. De asemenea, morcovii au nevoie de o cantitate destul de mare de apa deoarece nu sunt rezistenti la seceta.


7 Secrete de cultivare si crestere a morcovilor in gradina casei tale

sursa foto: Pinterest