Iarna aceasta aprindem lumina in gradina – Idei magice

0
1538
aprindem lumina in gradina

Iarna aceasta aprindem lumina in gradina – Idei magice

Pentru ca in aceasta perioada vremea nu mai tine cu noi, alegem sa aprindem lumina artificiala in gradina noastra. Pe langa faptul ca aceste lumini se potrivesc perfect cu perioada sarbatorilor de iarna, ele ne lumineaza gradina si pot sa evidentieze o alee sau un spatiu de relaxare.


Nu lasam vremea de afara sa ne strice starea de bine

Chiar daca afara vremea este friguroasa, nu trebuie sa o lasam sa ne strice starea de bine! A venit timpul sa te gandesti la cateva proiecte care sa iti lumineze terasa, gradina, dar si curtea. Noi te ajutam cu o serie de idei frumoase, insa tu trebuie sa alegi pe care sa o pui in aplicare.

Gradina ta va fi un loc de poveste daca alegi sa luminezi poteca pe care mergi sau daca alegi sa delimitezi gardurile micute din gradina cu flori, cu legume si cu fructe.

Cum te organizezi

Pentru a putea realiza proiecte frumoase in gradina casei tale, in primul rand alege sa pozitionezi luminile intr-un mod ordonat.


Ai un spatiu de relaxare in gradina ca un foisor? Alege sa il delimitezi folosind o ghirlanda luminoasa.

Ai un brad sau un copac in curtea ta? Impodobeste-l folosind instalatie de Craciun.

Pentru aleile din gradina, alege corpuri de iluminat pe care sa le pozitionezi pe de-o parte si de alta a aleii, sau opteaza tot pentru un sir de lumini pe care sa il pozitionezi delimitand aleea in stanga si in dreapta.


Alege un peisagist sau un electrician

Pentru a fi sigur ca temperaturile extreme nu iti afecteaza sistemele de iluminat, dar si pentru a crea un peisaj de poveste in curtea casei tale, alege un peisagist sau un electrician care sa te ajute sa imbini totul corect si frumos. 

sursa foto: Pinterest