Idei creative: 11 tablouri de toamna realizate cu frunze

0
6755

Idei creative: 11 tablouri de toamna realizate cu frunze

Toamna, anotimpul culorilor superbe in natura! Cu totii admiram si ne bucuram de decorul superb oferit de toate frunzele copacilor, care isi schimba culorile inainte sa cada.


Sigur le-am calcat cu piciorul sau le-am aruncat cu varful pantofului de atatea ori, facandu-ne placere, amestacand totodata si gandurile noastre. Si eu mi-am lasat niste ganduri amestecate pe undeva, intr-un anume moment al vietii si ma intreb oare pe unde au ajuns? Mi le-o fi citit cineva? …Clar nu avea cine…

Dar iata ce se poate face din cateva frunze pe langa care trecem in fiecare zi, fara sa la dam importanta. Nici nu ne uitam la ele. Frumos colorate si de diverse marimi, frunzele uscate ne ofera posibilitatea sa dam frau liber imaginatiei si sa cream pe orice suport, fie hartie, fie carton sau orice avem la indemana, o multitudine de tablouri de toamna, chiar daca mai e putin si vine iarna.

Cei mici se pot juca si ei cu imaginatia. Trebuie doar sa-i lasam si sa-i urmarim.Vedem in acest articol lucruri create chiar de ei. Vi se pare greu? Nicidecum…


Convinsi fiind ca aveti si voi ganduri pe undeva ramase, nu ne ramane decat sa asteptam fotografii cu ceea ce ati realizat din firavele frunze ale toamnei,  dar incarcate doar cu ganduri bune.

Sfatul nostru: fugiti de le culegeti, acum, cat mai aveti timp. Altfel, trebuie sa asteptati toamna urmatoare!

idei creative

idei creative

foto 5

idei creative

foto 7

foto 8

foto 9

foto 10

foto 11

via