Spatii de depozitare utile si practice in baie – Cum sa fii mai organizat

0
2098

Spatii de depozitare utile si practice in baie – Cum sa fii mai organizat

Aceste spatii de depozitare utile iti pot fi de folos atunci cand vorbim de spatii mici si inghesuite. Depozitarea in baie poate fi uneori dificila, mai ales daca vorbim de bai micute si de apartamente ce au mai mult de 2 sau 3 locuitori. In baie ai nevoie de produse de igiena, de produse de curatenie, dar si de accesorii precum uscatorul de par sau prosoapele si halatele de baie.


De aceea, astazi am pregatit o galeria foto cu idei practice si utile pentru ca tu sa organizezi mult mai usor spatiul din baie.

Depozitarea in baie poate fi complicata atunci cand dispui de un spatiu mic si inghesuit. Invata sa fii mai organizat cu ajutorul acestor trucuri utile si practice.

Creeaza spatii de depozitare

Orice spatiu disponibil in baie poate fi folosit pentru a crea aici un loc de depozitare. Fie ca vorbim de produsele de curatenie, produsele de igiena sau de accesoriile de care ai nevoie, toate trebuie sa fie depozitate la-ndemana pentru ca tu sa poti sa le folosesti atunci cand ai nevoie de ele.


Rafturile si dulapurile sunt o solutie la-ndemana atunci cand vorbim de o baie mica. In primul rand, este important sa folosesti tot spatiul pe care il ai disponibil in baie si sa construiesti aici rafturi sau dulapuri.

Spatiul de pe perete este de mare folos atunci cand ai nevoie de cateva dulapuri in plus in baia ta.

sursa foto: Pinterest