Idei creative de a transforma becurile arse in obiecte decorative

Idei creative de a transforma becurile arse in obiecte decorative

Idei creative de a transforma becurile arse in obiecte decorative, iata asadar o tema care necesita multa migala, insa ce v-a iesi la final merita toata osteneala.


Aruncandu-ne o privire la proiectele din articolul de astazi ne gandim desigur ca sunt greu de realizat, deoarece obiectele folosite se incadreaza la categoria celor care se sparg foarte repede daca nu sunt manuite cu grija. Ati ghicit, este vorba despre becurile pentru iluminat, pe care vrand nevrand sunteti nevoiti sa le schimbam din cand in cand pentru ca se ard foarte repede.

Ei bine daca tocmai ati schimbat un bec din casa, nu-l aruncati pentru ca va dam noi idei de a le transforma in obiecte decorative, destul de interesante, zicem noi.

Tot asa de adevarat este si faptul ca, fiind atat de firave e nevoie de multa precizie atunci cand sunt folosite diverse unelte pentru a le dezmembra.


Daca nu stiti de unde sa incepeti cu dezmembratul componentelor, v-am pregatit si tutoriale care va arata toti pasii pe care trebuie sa-i urmati pentru a fi siguri de reusita.

Asadar ce ziceti de faptul ca puteti recicla becurile arse intr-un mod creativ, transformandu-le in mici vaze pentru florile voastre preferate dar si in multe alte obiecte decorative. Priviti!

idei creative 1

idei creative 2

idei creative 3

idei creative 4

idei creative 5

idei creative 6

idei creative 7

idei creative 8

idei creative 9

idei creative 10

idei creative 12 idei creative 13

idei creative 14

idei creative 15

via


 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI