Idei cu stil sau cum sa-ti transformi terasa intr-un spatiu confortabil

Idei cu stil sau cum sa-ti transformi terasa intr-un spatiu confortabil

Daca ar fi sa ne luam dupa specialistii in design exterior atunci ar trebui sa-i credem cand afirma ca cea mai confortabila zona este terasa casei. Si pentru ca am vrut sa ne convingem, ne-am documentat si am descoperit o multime de idei cu stil. Asadar subiectul de astazi este despre amenajarea terasei, astfel incat sa o transformam intr-un spatiu cat mai confortabil.


Cum amenajam terasa – Idei cu stil

Pentru a alunga monotonia dintr-un spatiu precum terasa casei, nu avem nevoie de amenajari sofisticate, ci de cateva idei cu stil. Stil care poate fi clasic, modern sau minimalist. Dar sa le luam pe fiecare in parte.

idei cu stil idei cu stil

 

idei cu stil

Stilul clasic se caracterizeaza prin amenajari simple. Dar mai poate fi definit si ca un stil in care detaliile nu sunt proeminente. Un stil linistit, fara elemente de design care sa atraga atentia prin culoare sau prin  forme, de exemplu.

Altfel punem problema cand vine vorba despre stilul modern. Este un stil care se opune stilului clasic si care pune accentul pe culoare si pe materialele bine alese. Pe functionalitatea si pe amprenta personala.


Stilul minimalist este un stil aerisit. Cu elemente putine de decor, ceea ce inseamna mai intai de toate un ambient placut si relaxant .

idei cu stil idei cu stil

Revenind la amenajarea terasei, trebuie sa recunoastem ca un mobilier simplu, cu accesorii in culori calde si adaptat spatiului, este cel mai potrivit stil. Si indiferent de accente, fie ele clasice, moderne sau minimaliste, un lucru este sigur. Terasa poate fi transformata cu usurinta intr-un spatiu confortabil. Iata!

idei cu stil idei cu stil idei cu stil idei cu stil

Amenajari cu plante decorative

Nelipsite din decor, ghivecele cu flori de vara sunt detaliile care fac diferenta. O expresie pe care am auzit-o de atatea ori incat tindem sa credem ca este adevarata. Asadar, cele care transforma spatiul cu adevarat sunt plantele decorative. Fara ele, terasa nu ar fi decat un spatiu fara culoare. Iata!


sursa foto

 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI