Idei de amenajare: un apartament-duplex compact si fermecator

Idei de amenajare apartament duplex – compact si fermecator

Aveti un apartament micut si nu stiti cum sa-l amenajati? Va prezentam un superb apartament-duplex, din Suedia, cu un design fresh si cateva elemente destul de greu de gasit la apartamentele noastre.


Acest apartament unic de doar 55 mp, este construit pe doua nivele, cu tavane inalte, ferestre arcuite si spatii deschise. Duplexul are o terasa minunată cu vedere deasupra acoperisurilor, bucatarie deschisa cu un spatiu generos, o camera de zi, o baie eleganta cu spalatorie si un dormitor cu dressing. Lumina patrunde in casa prin doua ferestre mari in acoperis, la mansarda, prin usile de la balcon, precum si prin frumoasele ferestre arcuite de la parter.

Apartamentul emana lux si ne intampina cu un amestec subtil de materiale solide. Podelele inchise la culoare contrasteaza placut cu peretii zugraviti in alb, transmitand sentimentul de curatenie si bun gust. Bucataria si camera de zi comunica una cu cealalta, creand o zona perfecta pentru distractie. Scara care urca la etaj este construita in stil contemporan, cu balustrada de sticla, dand impresia de mai mult spatiu. De aici ajungem direct in dormitor, care este mobilat cu multa simplitate. Usa de sticla duce direct pe terasa, de unde se poate admira orasul.

Concluzia noastra: un apartament frumos, extrem de aerisit si mobilat cu mult bun gust. Multe din ideile de aici pot fi preluate cu succes si in decorarea apartamentelor noastre. Speram sa va inspire pozele de mai jos.


duplex 1

duplex 2

duplex 3

duplex 4

duplex 5

duplex 6

duplex 7

duplex 8

duplex 9

duplex 10

duplex 11

duplex 12

duplex 13

duplex 14

duplex 15

duplex 16

duplex 17

duplex 18

duplex 19

duplex 20

duplex 21

duplex 22

duplex 23

duplex 24

duplex 25

duplex 26

duplex 27

duplex 28

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI