Idei practice de organizare a spatiului din garaj

Idei practice de organizare a spatiului din garaj

Marea majoritate a celor care detin un garaj, nu isi tin doar masina in el ci si multe alte obiecte pe care le folosesc cu anumite ocazii. Iar cele mai multe dintre ele sunt unelte si scule necesare diverselor activitati. Si pentru ca barbatii sunt aceia care isi fac de lucru prin garaj, ne-am gandit ca nu ar fi rau sa le oferim si lor cateva idei de organizare a diverselor obiecte cu care lucreaza, de la suruburi si piulite pana la recipientele in care isi tin diverse solutii de lipit dar nu numai.


Asadar domnilor acest articol va este dedicat in intregime, prin urmare va invitam sa profitati de aceste idei practice de organizare a spatiului din garaj in asa fel incat atunci cand veti lucra la ceva, sa aveti totul la indemana.

Si va intrebam direct ce parere aveti de suportul cu magnet pe care puteti aseza surubelnite sau alte scule de mici dimensiuni? Nimic nou o sa spuneti…sau ati mai vazut asa ceva, insa ideea in sine este una foarte buna.

Tuburile din PVC sunt numai bune ca suport pentru colierele din plastic de diferite lungimi. Discurile diamantate pot fi tinute foarte bine intr-o etajera confectionata din lemn.


Sunt multe idei practice de organizare in acest articol prin urmare nu o sa vi le descriem pe toate ci va lasam sa le descoperiti pe fiecare in parte.

Pentru a incheia acest articol intr-o nota amuzanta, sa stiti ca am consultat parerea unui barbat legat de ideile de astazi, iar daca din intamplare doamnele sunt acelea care au deschis acest articol, nu-l tineti secret ci aratati-l cui trebuie, adica domnilor :)

idei practice 1

idei practice 2

idei practice 3

idei practice 4

idei practice 5

idei practice 6

idei practice 7

idei practice 8

idei practice 9

idei practice 10

idei practice 11

idei practice 12

idei practice 13

idei practice 14

idei practice 15

idei practice 16

idei practice 17

idei practice 18

idei practice 19

idei practice 20

via


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI