Secrete de amenajare: Cum să transformi un dormitor mic într-un spațiu eficient și confortabil

Secrete de amenajare: Cum să transformi un dormitor mic într-un spațiu eficient și confortabil

Un dormitor mic poate să reprezinte o adevărată provocare atunci când vine vorba de amenajarea lui. Planificarea și creativitatea sunt factorii ce stau la baza unui dormitor eficient, amenajat confortabil și pe placul tău.


Câteva secrete de amenajare te vor ajuta să obții din încăperea ta banală încăpere cu totul și cu totul deosebită cu un potențial excelent.

Prioritizarea spațiilor de depozitare

Spațiile de depozitare trebuie organizate eficient, dar trebuie și prioritizate pentru a putea să te bucuri de loc ce nu este aglomerat.

Un dormitor mic necesită soluții ingenioase de stocare pentru a evita aglomerația. Alege mobilier care oferă spații de depozitare integrate. Acestea pot fi reprezentate de un pat cu sertare sau noptiere cu sertare și rafturi. De asemenea, chiar și fotoliul tău poate să aibă o mică ladă de depozitare.


Alegerea unor culori deschise

Nuanțele deschise și luminoase sunt baza unui dormitor mare și aerisit. Alege culori precum alb, bej, crem, dar și nuanțe pale de gri pentru pereți și mobilier. Aceste culori reflectă lumina și creează o senzație de expansiune.

Evită culorile închise și puternice deoarece acestea pot face ca spațiul tău să pară mai mic și mai înghesuit decât este de fapt.

Folosirea oglinzilor pentru amplificarea spațiului

Oglinzile pot fi excelente în amenajarea unui dormitorul mic. Acestea reflectă lumina și creează o senzație de adâncime.


Optează pentru oglinzi decorative ce au rame mari și interesante pentru a adăuga și un element plăcut de design în dormitorul tău. De asemenea, poți opta și pentru instalarea oglinzilor pe dulapuri sau pe mobilier pentru a spori impresia de spațiu mare și pentru aduce un plus de lumină în încăpere.

Decorarea unui dormitor micuț, elegant, confortabil și primitor

Dormitoare amenajate în mansardă care te vor face să vrei să te muți acolo

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI