Idei practice de rulouri confectionate din material textil pentru ferestre si usi

0
1882

Idei practice de rulouri confectionate din material textil pentru ferestre si usi

Desigur ca va aduceti aminte cu totii de acele rulouri din materiale textile pe care le asezam la fereastra sau la usa pe toata perioada anotimpului friguros.


Ar trebui sa recunoastem ca intr-o mica masura contribuie si ele la mentinerea caldurii in locuinta, nepermitand aerului rece sa patrunda in incaperi. Poate ca unii dintre voi aveti deja acel model clasic de rulou asezat pe pervaz sau la usa camerei in care locuiti.

Insa cele pe care ne-am gandit sa vi le prezentam, ca si idei practice in acest articol, au un aspect amuzant tocmai datorita faptului ca sunt confectionate sub forma unor animale si arata ca niste jucarii, dar de fapt au acea intrebuintare binecunoscuta de toata lumea.

idei-practice-2

idei-practice-3

Modelele prezentate in acest articol au un oarecare grad de dificultate, insa mana priceputa a unei specialiste in croitorie le va deslusi cu siguranta, mai ales ca in unele imagini gasiti si schitele unui astfel de proiect.


idei-practice-4

idei-practice-6

idei-practice-7

Modelul care ne-a atras noua atentia este cel sub forma de melc. Partea buna ar fi aceea ca poate fi impachetat si depozitat fara sa ocupe mult loc, atunci cand nu il folosim.

idei-practice-8

idei-practice-9

idei-practice-10

idei-practice-1

Ba mai mult, le puteti realiza din tot felul de resturi de materiale, de la bucati ramase dupa confectionarea unor articole vestimentare pana la haine vechi pe care nu le mai purtati, haine pe care le puteti folosi si pentru a le umple. Asezate la geam sau la usa nu vor permite aerului rece sa patrunda in camera si vor fi si pe post de jucarii, spre deliciul copiilor.

idei-practice-11

Daca v-au incantat aceste idei practice, va invitam sa urmariti si celelalte modele prezentate in acest articol si nu in ultimul rand sa le comentati pe pagina noastra de facebook.


idei-practice-12

idei-practice-13

idei-practice-14

idei-practice-15

idei-practice-16

idei-practice-17

via