Modalitati uimitoare de a acoperi o pergola cu flori bogate

0
4510
pergola

Modalitati uimitoare de a acoperi o pergola cu flori bogate

Obtine umbra pe terasa casei tale cu ajutorul unor flori bogate, absolut spectaculoase. Aceste modalitati uimitoare de a acoperi pergola sunt cuceritoare pentru orice gospodarie. Pergolele sunt constructii realizate de obicei din lemn. Acestea pot fi amplasate deasupra zonei din fata casei tale, dar si in lateralul acesteia.


Cu ajutorul pergolelor poti sa construiesti o zona de relaxare ideala pentru gospodaria ta. Aceasta zona poate fi acoperita cu un material textil, ideal pentru ca acesta sa te ajute sa faci umbra, dar si sa protejezi spatiul de dedesubt de ploi sau vreme rea.

Cu toate acestea, noi iti recomandam sa acoperi pergola cu un acoperis realizat natural. Bio, absolut superb, acoperisul realizat din flori este cel mai potrivit pentru a impodobi o pergola simpla.

Alege trandafirii cataratori, pata de culoare de deasupra pergolei tale

Trandafirii cataratori pot fi modalitatea ideala de a acoperi o pergola. Cu toate acestea, te sfatuim sa oferi trandafirilor un sistem de sustinere format nu doar din pergola din lemn, ci si o retea de sarma ajutatoare.


Acest lucru este necesar daca lateralul pergolei este format din bucati de lemn simple. Trandafirii au nevoie de o solutie ceva mai complexa pentru a putea sa se infasoare pe masura ce cresc.

Wisteria, planta ce iti infrumuseteaza gospodaria si pergola

Wisteria este o alta planta de o culoare absolut fantastica ce iti infrumuseteaza pergola si, implicit, gospodaria. Acest arbust decorativ infloreste inca din luna martie si este ideal pentru a fi pozitionat astfel incat el sa impodobeasca o pergola. Glicina are nevoie de lumina soarelui, dar si de un nivel moderat de umiditate. De asemenea, ai grija ca din ingrijirea ei sa nu lipseasca ingrasamintele minerale.

Te ajutam aici cu alte cateva articole care sa te inspire atunci cand vine vorba de impodobirea gospodariei cu Wisteria sau Glicina, un arbust absolut superb.


Specii de plante cataratoare care transforma gradinile – Wisteria

Ce trebuie sa stii daca vrei o Wisteria (Glicina) inflorita superb

Mana Maicii Domnului sau Caprifoiul – O planta cu un miros imbatator

Mana Maicii Domnului sau caprifoiul este o planta care are un miros ce te cucereste instant. De asemenea, planta arata absolut superb si este ideala pentru a iti impodobi pergola. Aceasta planta superba este de o delicatete infinita, fiind o planta care nu este deloc pretentioasa. De aceea, poate fi aleasa pentru orice zona din tara, indiferent de unde este pozitionata gospodaria ta.


Este recunoscuta, dar si apreciata foarte mult pentru faptul ca rezista la ger. In ceea ce priveste pozitionarea, mana Maicii Domnului are nevoie de soare macar o parte din zi.

Primavara, caprifoiul are nevoie sa fie tuns pentru ca el sa poata sa fie stimulat sa creasca si sa se dezvolte sanatos in continuare.

sursa foto: Pinterest